Posibil ca da, vei afla singura asta, eu nu ma consider superior dar cred ca a fi in lista cuiva trebuie sal cunosti macar
Eu am 3 dusmani pe aici. Ii ignor de acum incolo
La mine au fiert dupa ce m-au bombardat cu mesaje. Pur si simplu eram hartuit pe TPU de mesajele lor si le-am trimis si eu niste mesaje din alea cu injurii multe si le-am dat ignore ca sa nu mai pierd timpul cu ei. Aia chiar nu au ce face ar dialoga ore intregi pentru un singur subiect dar ei ma corectau, ma certau, ma contraziceau de parca ei erau profesori universitari si eu un biet copil de 12 ani. Cautatori de galceava
E si normal. Doar voi genul feminin sunteti mult mai retinute dar noi baietii cand ne supara ceva ori renuntam ori injuram. Tipic.
In general ma refer. Voi va abtineti preferati sa nu injurati asta e adevarul. Mai vorbim cu alta ocazie ca acum trebuie sa ies sa cumpar ceva de la magazin si dupa cu niste treaba. Succes
Ca sa vezi de ce are respectabilul CatalinVictor1985 "dusmani"
Respectabilul da un raspuns total eronat si care dezinformeaza unei persoane care cerea detalii despre bilete de avion. Citez:
"în 2 Decembrie | CatalinVictor1985 a răspuns:
Suna direct la aeroport si intreaba acolo e cel mai simplu da-i incolo pe aia cu agentia de turism. Prima oara suna la aeroport"
Dupa ce ii votez raspunsul ca eronat si atrag atentia celui care a intrebat sa nu ia in serios balariile astea imi trimite mesaje de genul... pe langa cele in care ma ameninta cu moartea efectiv.
http://imgur.com/a/KjTlQ
Si acum se plange ca de ce contrazis... lool ce penibil om
Anemona7896 întreabă: