Se refera dintre cele 2 situatii, adica sunt multe curve si cum 80% din fete vor doar bani....iti dai seama
E ok. Mai bine sa ai o relatie cu o fata mai micuta, imatura... poate nu neaparat la ani se refera, imatura dpdv emotional, fara un trecut amoros, decat sa stai cu o fata mult prea versata, pe care toti o "stiu" si care urmareste doar avantajele financiare. Crede-ma, sunt multe! Cunosc.
Eu spun ca este foarte corect...
Mai bine o copila, care poate invata, ce e bine, ce e rau, decat o c**** care nu se mai poate remedia... Ai inteles tu.
Tu ce parere ai? sa tii o curva langa tine ori sa tii o fata cuminte care poate invata totul de la 0 si sa fie asa cum trebuie? ce intrebare fara sens.
E metaforic si nu ca atare.Adica se refera la pastratea puritatii.
Si sunt de acord atata timp cat se pastreaza din libera alegere si nu din inconstienta.Adica..doar pentru-ca privesti in abis si il intelegi, nu inseamna ca trebuie neaparat sa i-l si accepti.Insa da, asta e greu.
O curva iti ia 1milion pe zi, daca esti client fidel. Asta face 30 milioane pe luna, deci cam 600 de euro. Cam cat o camerista filipineza. E mai ieftin decat sa cresti un copil, are si program redus de lucru, duminica libera, chestii. Nu cred ca e mai bine sau mai sanatos, dar in mod cert e mai ieftin.
addelyna2014 întreabă: