| WonderGirl7 a întrebat:

Am doua curiozitati:
1 la sala când se da examenul, întrebările acelea, sunt setate înainte de cineva sau pur si simplu asa este in calculator un program care le alege random?

2, de ex, dacă se anulează 3 întrebări pentru a fi răspunse pentru mai târziu si sa zicem ca ai 21 de puncte, tu poți alege una dintre acele 3 întrebări ramase sau iti pica fix ultima la care nu ai știut răspunde?

7 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

1. Intrebarile sunt afisate aleatoriu. Nu le ordoneaza nimeni pentru candidati.
2. La intrebarile amanate, raspunzi la toate la final. Daca ai amanat 3, la sfarsitul testului poti raspunde la ele (raman aceleasi intrebari amanate, nu se schimba cu altele).
In functie de cum raspunzi la ele, faci mai mult de 21 de puncte sau mai putin.

| WonderGirl7 explică (pentru dannyel86):

Hey mulțumesc de răspuns, eu înțeleg ca răspund la final la alea 3 si ca sunt la fel.
dar asta întreb, pot sa selectez eu una dintre alea 3 pe care sunt mai sigura ca o fac bine? de exemplu am 3 întrebări care nu le prea știu, dar una dintre ele cred ca o nimeresc... pot sa selectez de acolo?
eu nu înțeleg dacă pot selecta una dintre cele 3, gen sa apas pe unul dintre chestionarele albe (gen astea necompletate) sau ma obliga doar la una care a rămas fix ultima și eu nu mai pot răspunde la una dintre celalalte 2.

| dannyel86 a răspuns (pentru WonderGirl7):

N-as putea sa-ti spun exact, dar cred ca pe ultimele 3 fara raspuns le poti amana din nou si alegi intrebarea pe care esti sigura. Chiar daca celelalte 2 vor primi raspuns gresit, testul trebuie dus pana la capat (se raspunde la toate cele 26 de intrebari).

| Violleta2022 a răspuns:

1. intrebarile sunt alese aleator, de computer, nu de cineva anume.
2. tu ai obligatia sa raspunzi la toate cele 26 de intrebari, fiindca lasand intrebari neraspunse, risti sa pici examenul.

| WonderGirl7 explică (pentru Violleta2022):

Am luat cu 23, am trecut demult

| Violleta2022 a răspuns (pentru WonderGirl7):

Bravo!
Acum, sa fie cu noroc si traseul!

| WonderGirl7 explică (pentru Violleta2022):

Da doamne