Nu trebuie sa mergi neaparat la sala, poti face abdomene acasa. Cat despre mese, mananca ce vrei dar nu foarte mult, adica doar atat cat sa nu-ti mai fie foame iar daca nu faci eforturi fizice mari atunci nu depasi 3 mese mici pe zi.
Întradevăr, ar fi in avantajul nostru. Dar chestia e ca este foarte frig afara si daca voi incerca să alerg sau sa fac tractiuni la bară mă va lua in primire o răceala garantata. Aleg sa ma duc la sala deoarece acolo am foarte multe aparate de care ma pot folosi si pot lucra foarte bine masa musculara. Daca e sa fac in casa, in afara de flotari, abdomene si genoflexiuni nu pot face.
Am avut un coleg in situatia asta.
Avea o aplicatie pe telefon in care gasea cam cate calorii avea orice aliment (si in functie de gramaj). Nu stiu sa-ti spun care.
Cauta prin Google Play ca trebuie sa gasesti.
Dar cam asa a slabit el destul de mult (aproape jumatate din masa corporala). Era supraponderal.
Isi calcula caloriile, avea grija cat manca, dar mergea si la sala cam de 2-3 ori pe saptamana (mai mult alerga pe banda).
Dar o facea cu sfintenie. Era foarte strict la ce si cat manca zilnic. Uneori si la ce ore manca. Evita foarte mult mancarurile si bauturile astea mai junk, nu e cazul sa le si enumar ca stii si tu.
Deci se poate. Trebuie doar sa fii strict cu asta.