anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost desemnat câștigător al unui premiu și nu am găsit bonul pentru a intra in posesia premiului. Am 5 zile la dispoziție să îl găsesc.
Daca nu îl găsesc, pot sa cer un duplicat al bonului de la magazin? Nu știu exact care a fost magazinul, am sa încerc la vreo două.
Se face mare tam-tam dacă cer un duplicat? Sau mi-l da fără prea multe explicații?!

Mulțumesc!

7 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu se face nici tam-tam, dar nici "duplicat" nu îți vor da (de unde ideea asta?), vina iti apartine, trebuia să ai grijă de el, dacă știai că participi la concurs.
Caută-l printre lucrurile tale, dacă știi sigur că nu l-ai aruncat.

| Dismally a răspuns:

Nu primesti nici un duplicat, cauta-l pe cel primit sau iti iei gandul de la premiu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru floresdemayo):

Asta mi se întâmplă doar mie! Am câștigat odată un premiu de la Philips, și mesajul lor mi-a intrat automat în dosarul SPAM. L-am citit după expirarea termenului.
Pff. De ce doar mie?

anonim_4396

Ideea mi-au dat-o cei de la care trebuie sa ridic premiul.
Oricum, dacă nu vor nicidecum să-mi dea, fac plângere la politie. Interesează-te, dacă nu știai ca e legal.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi pare rău... sad
Caută bonul fiscal fiindcă il ai, e doar rătăcit prin casă. Știi cum faci? Dedici o zi căutării, iar cu ocazia asta, îți aranjezi și lucrurile.

"Ideea mi-au dat-o cei de la care trebuie sa ridic premiul."

Ei știu că nu e posibil, dar ce să zică și ei?!

"Chestia cu duplicatul bonului fiscal e legală".
Da, e legală, in sensul că un bon rămâne inregistrat in casa de marcat, altul ți-l dă ție. Duplicat!
Dar, nu cred că ar exista o lege care să-i oblige să îți dea ție o a treia copie.winking

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Și crezi că ăștia de la poliție o să se mobilizeze imediat ce le spui tu ce ai pățit? Primul lucru pe care il vor face va fi sa iti spuna ca e vina ta ca ai pierdut bonul. Daca insisti, al doilea lucru va fi "ne pare rau, nu putem face nimic". Daca insisti si mai mult, daca ai noroc, o sa-ti zica ca se ocupa si n-o sa faca nimeni nimic. Nu mi-as pierde timpul cu bonul tau stupid nici daca slujba mea ar depinde de asta. Faci plangere la politie ca ti-ai pierdut bonul, lol.
Da, au un duplicat, pe care maxim ti-l pot arata, n-o sa ti-l dea oricum sa incasezi premiul pe el.
Esti motivul pentru care tara asta e un gunoi. Nimeni nu isi asuma nimic, toti dau vina pe altii. L-ai pierdut, asta e, treci peste, iti iei tu prajitor de paine din banii de asistat social.

anonim_4396

Mersi. E cel mai neplăcut sa câștigi și sa nu ai dovada de participare. Pana mea. sad
Culmea e ca mai și uit câteodată să-l iau. De-acum încolo o să-mi țin toate bonurile la un loc. Și în "noaptea dintre ani" ma uit la bonuri. laughing))