Angajatorii din România se uita la omul dedicat și mai puțin la omul capabil și responsabil! Dacă vor ei sa stai peste program și sa lucrezi noaptea! Sa îți acorde un salariu cât de cât mediu
Depinde cum negociezi timpul, abilitățile & experienta ta!
Când ii dai unui patron un deget *( cel mijlociu ) El îți ia tot bratul!
Pe munca ta poți avea ce pretenții vrei. E dreptul tau. Așa cum e și dreptul lor sa nu te angajeze
Eu zic ca e plin de handicapati pe posturile de la recrutari. Ofera ultimele mizerii de salarii si cer sa faci munca a 3 oameni intr-un program de lucru haotic. Si eu i-am zis odata uneia cand am sustinut un interviu pentru ceva suport tehnic lvl 1 la o firma care se ocupa cu sisteme de gestiune ca programul de lucru mi se pare haotic. Pentru ca imi zisese ca se lucreaza in 3 schimburi + weekends si aveai una sau doua zile libere care picau random. Pentru mine asta este un program de paznic, nu de IT-ist junior, asa i-am si zis. Si sa vezi ce istericale incepuse aia sa faca pe acolo la modul cum imi permit eu sa zic ca e programul lor de lucru haotic pana i-am zis sa se duca in organul din care a iesit cu jobul ei cu tot de 2 lei si firma lor cu 5 angajati cu tot cu patron si am plecat.