Pai e normal sa petreaca mai mult timp cu iubitul decat cu tine. Si tu ai face la fel.
Dap si dap, dar nu sa te alienezi total de oameni.Desi ceea ce spui tu suna putin si a gelozie/invidie, pentru ca voi fetele nu rezistati sa vedeti ca alta are un iubit si voi nu.Ele pur si simplu si`au vazut de viata, ar trebui sa faci si tu la fel, iar pe viitor sa nu mai pui atata suflet, pentru ca este doar energie irosita. Bucura`te de fiecare moment care iti este oferit si apoi move on, fara sa mai speri la altceva, pentru ca speranta aduce cu ea doar dezamagire
Oamenii se schimba. Acum prietena ta are iubit, are nevoie de el, dar cand acesta se va desparti de ea, atunci o sa vina din nou la tine, stiind ca tu esti inca acolo pentru ea, presupun.
Cand faci ceva bun, nu o faci doar ca sa spui mai tarziu: „uite ce am facut eu, tu nu ai facut". Nu o faci ca mai tarziu sa reprosezi ceva, o faci pentru ca vrei. Nu te astepta ca oamenii sa te rasplateasca pentru ceva bun.
La faza cu detasatul nu stiu, e alegerea ta. Daca tu crezi ca o sa fie ok asa, atunci da.
Cred foarte mult in feed-back, cateodata e de bun simt sa oferi, sa asculti, sa nu comentezi aiurea, atunci cand omul te-a ajutat, la un moment dat.
Faci lucruri bune din inima, fara asteptari majore si nerealiste, dar, oamenii trebuie sa inteleaga ca nu poti fi indiferent unui om atunci cand te-a ajutat.Din nou, e de bun simt.Relatiile nu pot evolua daca nu exista feed-back.