Oamenii se schimba. Acum prietena ta are iubit, are nevoie de el, dar cand acesta se va desparti de ea, atunci o sa vina din nou la tine, stiind ca tu esti inca acolo pentru ea, presupun.
Cand faci ceva bun, nu o faci doar ca sa spui mai tarziu: „uite ce am facut eu, tu nu ai facut". Nu o faci ca mai tarziu sa reprosezi ceva, o faci pentru ca vrei. Nu te astepta ca oamenii sa te rasplateasca pentru ceva bun.
La faza cu detasatul nu stiu, e alegerea ta. Daca tu crezi ca o sa fie ok asa, atunci da.
Cred foarte mult in feed-back, cateodata e de bun simt sa oferi, sa asculti, sa nu comentezi aiurea, atunci cand omul te-a ajutat, la un moment dat.
Faci lucruri bune din inima, fara asteptari majore si nerealiste, dar, oamenii trebuie sa inteleaga ca nu poti fi indiferent unui om atunci cand te-a ajutat.Din nou, e de bun simt.Relatiile nu pot evolua daca nu exista feed-back.
Dap si dap, dar nu sa te alienezi total de oameni.Desi ceea ce spui tu suna putin si a gelozie/invidie, pentru ca voi fetele nu rezistati sa vedeti ca alta are un iubit si voi nu.Ele pur si simplu si`au vazut de viata, ar trebui sa faci si tu la fel, iar pe viitor sa nu mai pui atata suflet, pentru ca este doar energie irosita. Bucura`te de fiecare moment care iti este oferit si apoi move on, fara sa mai speri la altceva, pentru ca speranta aduce cu ea doar dezamagire
Pai e normal sa petreaca mai mult timp cu iubitul decat cu tine. Si tu ai face la fel.
Anonymus101 întreabă: