| harciog a întrebat:

Am inceput sa resimt spiritul sarbatorilor dar din alta perspectiva. Cea de acum difera de cea de cind eram copil sub forma ca acum astept colindatori pe cind atunci deschideam portile si uram.Alte vremuri, alta distractie. Voi cum le simtiti?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

La câte răspunsuri ai primit, se pare că nicicum...
Of, of, îmbătrânim, hârciog. Asta e...

| harciog explică (pentru NOname):

Nu-i nimic, mergem inainte.Asta atesta ca sintem printre putinii de pe site care asteptam acasa.Restul pleaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ti se pare ca acum nu te poti duce la urat? laughing
Nu serios,doar in gluma(pe la vecini,parinti). Unde ti-e spiritul acela inovativ,harciog? tongue
Off... daca ar fi fost si zapada,mai ca mai simteam ca e Craciunul,dar cu vremea asta, in vine sa ma duc in Laponia(dar as ingheta de frig acolo). laughing
Una peste alta, zilele astea au devenit obisnuite.

| harciog explică (pentru anonim_4396):

Te respect prea mult sa te combat cu"totul vine din interior". Alege ce vrei, temperaturi scazute la poli, ridicate la ecuator dar stiu sigur ca ne vei gasi aici.La multi ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ai inteles gresit. Stii,una e cand te uiti pe geam si vezi zapada, copii jucandu-se, facand oameni de zapada. Logic. Craciunul nu tine doar de -10 grade. Dar asa simt eu. Fara zapada...nu ma simt bine. laughing

| harciog explică (pentru anonim_4396):

Deci ne-ai gasit tot aici.Te inteleg,"la multi ani", priveste-te in oglinda si smulge-ti o lacrima intru fericirea si drama omenirii in acelasi timp.