Mai simplu ca asta nu se poate:Te duci la un magazin de telefoane sau la un magazin care are industriale si cumperi un cablu nou.Iei cu tine cablul vechi ca sa vezi care mufa e la fel.Simplu si rapid.(te poti duce chiar la romtelecom la filiala.si acolo au)
Am internet de la stalp. Cred ca nu am scris eu ce trebuia. Mi s-a slabit cablul de e bagat in mufa, s-a ros de la ea
Ai internet de la stalp, bun, cablul de la stalp vine direct in modem-ul tau sau vine la telefon si de la telefon in modem?
Nu, vine direct in laptopul meu. Ma misc cu el, si l-am tot scos
Poti incerca si asta:Cumperi un filtru(o cutiuta mica care are intrare si iesire)pui cablu de la stalp in intrare si in iesire cumperi un cablu cum ti-am spus mai sus.In felul acesta nu distrugi cablul de la stalp, te poti muta unde vrei iar cand se strica cablul din iesire poti usor sa-l inlocuiesti.Filtrul il gasesti la magazin de telefonie sau la o filiala romtelecom.
Multumesc
Salut dă cu ceva scotch (scoci) pe mufă, ca să stea fixă in calculator, ai rupt clema aceea de prindere. Asta este o solutie de moment, pină schimbi mufa.
Iti trebuie un cleste sertizor si o mufa. Urmaresti sarmulitele sa fie in aceeasi ordine.
Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 5 minute. Poate 10 daca te uiti pe youtube la un filmulet de cum se mufeaza.
Crezi că toti stiu să schimbe mufa? Aia doar cei care se ocupă de internet stiu.