Mai simplu ca asta nu se poate:Te duci la un magazin de telefoane sau la un magazin care are industriale si cumperi un cablu nou.Iei cu tine cablul vechi ca sa vezi care mufa e la fel.Simplu si rapid.(te poti duce chiar la romtelecom la filiala.si acolo au)
Iti trebuie un cleste sertizor si o mufa. Urmaresti sarmulitele sa fie in aceeasi ordine.
Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 5 minute. Poate 10 daca te uiti pe youtube la un filmulet de cum se mufeaza.
Salut dă cu ceva scotch (scoci) pe mufă, ca să stea fixă in calculator, ai rupt clema aceea de prindere. Asta este o solutie de moment, pină schimbi mufa.
Crezi că toti stiu să schimbe mufa? Aia doar cei care se ocupă de internet stiu.
Am internet de la stalp. Cred ca nu am scris eu ce trebuia. Mi s-a slabit cablul de e bagat in mufa, s-a ros de la ea
Ai internet de la stalp, bun, cablul de la stalp vine direct in modem-ul tau sau vine la telefon si de la telefon in modem?
Nu, vine direct in laptopul meu. Ma misc cu el, si l-am tot scos
Poti incerca si asta:Cumperi un filtru(o cutiuta mica care are intrare si iesire)pui cablu de la stalp in intrare si in iesire cumperi un cablu cum ti-am spus mai sus.In felul acesta nu distrugi cablul de la stalp, te poti muta unde vrei iar cand se strica cablul din iesire poti usor sa-l inlocuiesti.Filtrul il gasesti la magazin de telefonie sau la o filiala romtelecom.