| SpawNury a întrebat:

Am mai pus odata intrebarea asta dar era prea tarziu si nu am primit raspunsuri multe laughing Deci rescriu intrebarea. Fetelor, o intrebare dificila pentru voi. Scuzati de acum limbajul dar chiar sunt curios. Eu numesc "prosti, handicapati, obositi, copii facuti pentru alocatie etc." baietii ce isi inseala iubitele, si "curve intr-un cuvant" pentru fetele ce isi inseala iubitii, eu am curajul sa zic ca sunt PROST, HANDICAPAT, OBOSIT, COPIL FACUT PENTRU ALOCATIE etc. Dar voi? Adica, daca iti inseli iubitul esti CURVA, si majoritatea faceti asta [inselati, ca si baietii] dar are cineva curajul sa recunoasca ce e de fapt? Daca ai inselat si nu te simti curva, de ce nu? Cum te crezi? Dar daca nu ai facut asta, cum te-ai simti daca ai face asta?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Le doare cand aud de curve si de aia nu vor sa recunoasca adevarul.

| SpawNury explică (pentru mgtow):

Si eu cred la fel. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| morningstar a răspuns:

Nu stiu daca orgoliul m-ar lasa sa imi dau un nume, dar sigur m-as dispretui toata viata daca as face asa ceva vreodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tipul n-ar merita-o, m-as simti tradatoare(uite am gasit alt cuvant tongue ), m-as dispretui. Dar nu m-as face niciodata curva, ma impiedica orgoliul...ce vorbesc eu? N-as insela, niciodata. punct!

| SpawNury explică (pentru anonim_4396):

Hmm, totusi nu ti se pare un lucru negativ sa intrii in alta relatie cand ai deja pe cineva? Daca tipul nu te-ar merita, de ce n-ai prefera sa va despartiti?

| anonim_4396 a răspuns (pentru SpawNury):

Tocmai de asta m-am corectat si ti-am spus ca eu n-as insela niciodata. Am incercat sa vorbesc prin prisma altor femei.
Si am gandit si putin mai departe la o relatie cu copii, o casa pe departajarea careia s-ar face un proces lung, un divort complicat. Stiu o femeie(care a fost inselata) care acum isi insala barbatul din comoditate, pentru ca nu vrea sa divorteze. Au doi copii, un apartament mare proprietati si ii e frica sa nu le piarda.
Dar stiu ca tu nu te refereai la ceva de genul asta...asa fac eu, gandesc prea departe

Sigur esti berbec. x_X

Pui pariu?
Sunt pesti tongue

Eh, nu prea departe de berbec. laughing

Ma simt pusa la zid...winking
Si care-i faza cu berbecii, ma rog?!

Nu trebuie sa te simti pusa la zid. laughing Berbecii, oamenii care gandesc foarte bine, si foarte repede. Oamenii ce sunt plini de viata, care stie mereu ce e bine pentru altii si care spune tot ce are in gand, pe fata. laughing Apropo si eu sunt berbec. big grin

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Te dai la altele a?smug eu iubesc.atat...

| Sentinel a răspuns:

E usor sa spui ca esti in toate felurile in care sustii, dar e greu sa accepti aceste vorbe venite de la altii. Femeile nu sunt curve la fel cum barbatii nu sunt fustangii. Cei ce cred asta sunt blocati in suferinta fara sa-si dea seama.

| forever13 a răspuns:

Sunt cu un baiat de 1 an si 3 luni, nu l-am inselat niciodata, dar bine probabil ca am mai facut greseli minore, dar mi-a parut rau si m-am urat pe mine insami. Daca l-as fi inselat nu stiu cum m-as mai fi simtit, insa nu cred ca o femeie care isi insala barbatul e curva, adica eu stiiam ca inseamna alceva thinking