E usor sa spui ca esti in toate felurile in care sustii, dar e greu sa accepti aceste vorbe venite de la altii. Femeile nu sunt curve la fel cum barbatii nu sunt fustangii. Cei ce cred asta sunt blocati in suferinta fara sa-si dea seama.
Hmm, totusi nu ti se pare un lucru negativ sa intrii in alta relatie cand ai deja pe cineva? Daca tipul nu te-ar merita, de ce n-ai prefera sa va despartiti?
Sunt cu un baiat de 1 an si 3 luni, nu l-am inselat niciodata, dar bine probabil ca am mai facut greseli minore, dar mi-a parut rau si m-am urat pe mine insami. Daca l-as fi inselat nu stiu cum m-as mai fi simtit, insa nu cred ca o femeie care isi insala barbatul e curva, adica eu stiiam ca inseamna alceva
Tocmai de asta m-am corectat si ti-am spus ca eu n-as insela niciodata. Am incercat sa vorbesc prin prisma altor femei.
Si am gandit si putin mai departe la o relatie cu copii, o casa pe departajarea careia s-ar face un proces lung, un divort complicat. Stiu o femeie(care a fost inselata) care acum isi insala barbatul din comoditate, pentru ca nu vrea sa divorteze. Au doi copii, un apartament mare proprietati si ii e frica sa nu le piarda.
Dar stiu ca tu nu te refereai la ceva de genul asta...asa fac eu, gandesc prea departe
Ma simt pusa la zid...
Si care-i faza cu berbecii, ma rog?!
Nu stiu daca orgoliul m-ar lasa sa imi dau un nume, dar sigur m-as dispretui toata viata daca as face asa ceva vreodata.
Nu trebuie sa te simti pusa la zid. Berbecii, oamenii care gandesc foarte bine, si foarte repede. Oamenii ce sunt plini de viata, care stie mereu ce e bine pentru altii si care spune tot ce are in gand, pe fata. Apropo si eu sunt berbec.
Anonymus101 întreabă: