Ai/N-ai avut vreodată un contact sexual cu o persoană de altă naționalitate.
Ai/N-ai furat vreodată ceva.
Ai/N-ai fost atras vreodată de o persoană de același sex.
Nu am avut, nu am furat, nu am fost atras sexual de un barbat, tu?
Nu am avut, am furat și nu pot să zic dacă am fost sau nu atrasă, pentru că eu apreciez frumusețea tuturor femeilor și dacă văd o femeie frumoasă mă uit la ea și mă întreb cum arată părinții ei.
Nu știu... Posibil. Mi se pare incitantă o partidă de sex între 2 femei, dar ma dezgustă total 2 bărbați.
Ai facut vreodata s*x in masina?
Ai zburat vreodata cu avionul?
Ai fumat vreodata?
Ai baut vreodata pana nu ai mai stiut de tine?
Ai fost vreodata in spital?
Ai profitat de oameni?
Ai mintit oameni zile la rand?
Ai/N-ai emotii ca intr-un final, ti-a raspuns obiectul prostituarii tale de ieri?
Daca nu poti evalua intrebarea, ai voie sa te limitezi doar la "Ai / N-ai" sau "Ne dati ori nu ne dati" caci am pus forma "puteti sa imi puteti" pe seama faptului ca in sfarsit, discuti cu cineva intr-atat de evanescent...
Nu
da
nu
nu
da cand eram mic si internat o zi sau in vizita
poate ca da, dar nu in sens negativ, nu sunt genul, dar nu sunt sfant
cateodata denisa omul trebuie mintit ca daca i spui adevarul o sa te urasca, dar nu am facut rau
Mie imi place sa fiu sincera si directa, eu asa sunt, acum depinde si de ce spui, dar totusi, minciuna nu este buna, iese ea odata la iveala .
Maleu... cate intrebari deodata
Iti pot spune doar ca sunt din Campulung Muscel
Maleu... cate intrebari deodata
Iti pot spune doar ca sunt din Campulung Muscel
Si cand ma vad cu cineva nu o sa i spun unde stau si mai stiu eu ce, cu toti mintim, eu nu cred in chestia nu mint, ori mintim pe alti ori ne mintim pe noi, asa si eu
Ai luat vreodata nota 1?
te-ai dezlantuit vreodata?
ai fost vreodata beat?
te-ai aflat intr-o situatie foarte jenanta?
ai fredonat vreodata melodia "Baby" a lui J.B?
astept sa mai faci oracole.
Nu am lovit si nu am fost lovit. Au existat persoane care ar fi meritat sa primeasca dar pana la urma nu am facut-o... nu imi sta in fire.
bombo9 întreabă: