Buna! Parerea mea e ca iubitul tau are gura cam sparta, si poate ar trebui sa i-o cosi. Nu-i mai da atentie pana nu isi cere scuze.
Sincer! Culegi ce ai semanat. Indivizi ca tine impovareaza specia. Stii cum faci tu?! Formezi o "haita" cu alti indivizi, cum ar fi colega prietenul etc., haituiti un individ care nu este acceptat de nici o haita, iar acum cand te simti tradata de propia haita, de fapt simti si tu o zecime din ceea ce simte barfitul si nu intelegi de ce te-a abandonat haita. Ai curajul si forta sa recunosti in sufletul tau(nu conteaza ce cred ceilalti) ca virgula, comportamentul tau nu se ridica la nivelul pe care oamenii cred ca-l au. Te rog sa ma ierti daca te simti jignita, dar nu asta a fost intentia mea. Eu prefer crudul adevar si spun verde-n fata. Sunt de principiul neuronului"totul sau nimic". Iar prietenul tau e clar ca pentru el esti doar jucaria lui sexuala.In locul tau mi-as cere scuze fata de cel barfit, si i-as spune tot si despre toti, daca-i scandal, atunci sa fie. Bafta.