| Ilovedinero a întrebat:

Am nevoie sa dati o nota pentru poezia urmatoare si as vrea sa o si justificati.
Si m-am mintit singura inca o data
Obosesc incercand s-o las balta
Dar simt mereu cum o sageata
Imi strapunge inima decedata

In fiecare zi simt un gol mai mare
Imi zic " mai pot" dar doar mi se pare
Pierduta total retraind in trecut
Timpul... l-am pierdut

Mi-e dor de voi, nu pot sa ma exprim
Sentimentele am invatat sa mi le dezbin
Nu pot sa mai spun ca " v-am iubit"
Pentru ca sentimentele inca le mai simt

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nota Zero tăiat în 4.
Justificare. Un Zero întreg era prea mult.

| Ilovedinero explică (pentru sadrian46):

Bro, daca te plictisesti si n-ai de lucru nu scrie nota fara nicio justificare, spune de ce e slaba sau de ce e buna.Nu eu am scris-o, mi-a trimis-o cineva si m-a rugat sa o postez.

| sammie a răspuns:

Un 8 solid. E frumoasă.

| dullcat a răspuns:

Si eu zic 8. Mi-ar placea sa existe mai multe figuri de stil.Iar in ultimul vers se repeta sentimentele. Poate ar merge alt cuvant: trairile?

| Hyperion7 a răspuns:

Un 9, de ce nu 10?
Limbajul artistic nu este foarte sofisticat, însă mesajul este bine proporționat in cele 3 catrene, dar în rest îmi place.
In calitate de artist laughing îți acord un veritabil 9, bine, nu tie, ci celei care a zămislit-o! big grin

| raluca014 a răspuns:

Hey! Suna foarte bine si versurile sunt destul de profunde dar iti dau un sfat pentru a imbunatatii asta trebuie ca fiecare strofa sa fie egala in silabe cu cealalta pentru a fi mai simplu si bun.
Adica spre exempulu, ai scris "Si m-am mintit singura inca o data
Obosesc incercand s-o las balta" ca sa sune mai bine ar trebui sa mai reduci ceva, sa transformi o strofa sa aiba acelasi numar de silabe cu a doua. Deci in loc sa o scrii asa, ar suna mai bine daca ai fi scris: M-am mintit inca o data
Obosesc vrand s-o las Balta.
Cred ca ar suna ma bine daca ai simplifica putin?‍♀️.
Oricum este foarte bine, sunt sigura ca o sa reusesti sa faci niste poezi foarte bune asa ca tine-o tot asa((:

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Are inima decedată, dar care simte totuși săgeata, pe când ea însăși nu își mai simte sentimentele. Tare. Foarte tare.