| rapperu a întrebat:

Am nevoie urgentă de 200 de lei,sunt disperat, pe 15 iau salariul,mă poate ajuta cineva? Trebuie să plătesc chiria altfel mă dă afară, pe 15 februarie, mai exact pe la ora 14:00, am să-i înapoiez banii persoanei care mă ajută,am card raiffaisen,cine mă ajută și pe mine, vă implor!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Azi tiai adus aminte super, cei aici camatarie

| Staind a răspuns:

Iti trimit eu. Dar te costa 1000.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dar părinți, bunici nu ai? Trebuie să rogi proprietarul să te păsuiască, orice om înțelege situația, dacă nu ai alte abateri... Nu e bine să fii în situația de a împrumuta dintr-o parte, pentru a acoperi cheltuieli/ împrumuturi mai vechi...
Dacă nu, petreci timpul două-trei zile pe o bancă, în frig, și apoi vei învăța pe pielea ta, să îți chivernisești banii, încât să îți ajungă de la o lună la alta.

| mgtow a răspuns:

Apeleaza la parinti

| Fatamuntilor a răspuns:

Aici suntem doar un nume. Putini vorbim si in afara sitului.La km distanta.
Tu crezi pe cineva sufiicent de incostint sa-ti dea tie 200 de lei? Chiar si cu imprumut?
Aici, cea mai mare parte sunt adolescenti care depind de banii parintilor, restul au familii si trebuie sa-si dramaluiasca banutul.
Apeleza la parinti, prieteni reali!

| rapperu explică (pentru floresdemayo):

Mama mea e la penitenciar, pe tatăl meu nu îl cunosc, eu de la varsta de 18 ani m-am pus singur pe picioare,