anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am niște prieteni online și o prietena irl mi-a arătat fața și numele fără sa știe ca nu trebuia, iar eu i-am zis sa nu mai fim prieteni si sunt extrem de traumatizat și nu mai am chef de viata și nu mai vreau sa fiu prieten cu prietenii mei online, cum procedez?

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca e un pic cam mult spus traumatizat.Ce s-a intamplat mai exact? Unde le-a trimis poza cu fata ta reala? Grupul este pentru gaming sau?

Acesta nu e un motiv pentru care sa nu mai ai chef de viata.

| EyeOfTruth a răspuns:

Eu zic in primul rand sa-ti termini temele si sa te pui sa faci nani ca dupa trece problema asta de viata
Funda?

| trophin a răspuns (pentru EyeOfTruth):

Inca e vacanta

| trophin a răspuns:

A aratat, acum esti game master, stiu lumile cine esti...

| pufulescu0o a răspuns:

Poate prietena ta irl a facut asta ca sa te combine cu vreo fată din grupul online. S-ar putea sa ii multumesti in curand!

| trophin a răspuns (pentru pufulescu0o):

Sau asa
eu voiam sa scriu ca :printre toti cei virgini esti singurul cu prietena:
be happy

| doctorandus a răspuns (pentru dullcat):

Poate e un adult care acosteaza minori.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca esti extrem de traumatizat, inchide-ti contul si dispari de pe acel site, ca sa nu-ti mai faci rau la sanatate.

| Simpatic a răspuns:

Pieteni online, imi vine sa rad de capacitea de cunoastere a generatiei Z, nascuti dupa 2010
Te anunt pe aceasta cale ca prietenii tai online sunt un fel de avatare sau personaje din jocuri video, oameni cu care iti pierzi timpul prin fel si fel de aplicatii sau jocuri video, nimic rau in asta! dar nu sunt prieteni asa cum defineste viata si orice dictionar acest termen.
Daca ti-a arat faţa si numele cu ce te afecteaza asta incat sa numai fiti "prieteni"
Va credeam pe cei care v-ati nascut cu tabletele in mana de cand sugeati la taţa oameni mai capabili dar voi demonstrati contrariul chiar fata de generatia mea a celor cu "tevi cu cornete"
Tehnologia multa creaza inadaptati atat va pot spune
Stiu ca esti un copil, dar ai sa realizezi niste lucruri mai tarziu.