De homofobi ce sunt
De limitati
De neinformati
De iresponsabili
De indiferenti
Pentru ca acesta e nivelul votantilor romani din tara si din diaspora. Sunt "suveranisti" si cred ca nu avem nevoie nici de Nato nici de UE, ne descurcam noi singuri mult mai bine ca suntem cei mai bogati, cei mai destepti, cei mai frumosi...
Ca unii cred în asemenea baliverne și să-l și voteze e perfect legal și democratic, nimeni nu pune în dubiu asta. Dar mai grav e ca plătim toți consecințele.
Eu din prima secundă când a deschis tipul gura, am intuit ce șarlatan este, simțeam ca îmi bate cuie în cap cu fiecare prostie care-i ieșea pe gura, dar asta nu înseamnă că automat prefer cealaltă clica de hoti.
Ca destăinui aici cine mi s-a părut oarecum,, potrivit,, ok aceasta funcție, ar fi fost Cristian Diaconescu. Dar și aici cu juma de gura, ne-a distrus orice speranță politicii ăștia, cu manevrele si maniera în care au jecmanit biata noastră tara, nu ne mai încredem în nimeni.
Sa speram ca mai apar unele personaje cu un CV mai bun, cu o mentalitate și o pregătire mai buna. Unul care sa pună bazele justiției, ca de-acolo pleacă totul, toți hoții politici scapă, apoi sănătatea și nu în ultimul rand educația și instrucția scolastica.
Cheers
Pentru că vorbește pe limba publicului țintă, adică a proștilor, nebunilor și (pro)rușilor.
Nu poți să vii să le explici cu argumente ce înseamnă din punct de vedere strategic ajutarea Ucrainei, că nu te poți numi suveranist când tu nu susții suveranitatea vecinilor tăi și vrei gaz ieftin de la ruși, câte miliardele de euro și facilitățile ai de la UE, când ei au rămas la nevoile de bază ale omului, apa și hrana.Acolo s-au oprit, cât timp au mâncare, nu le mai trebuie nimic, dar bineînțeles că nu realizează că hrana va fi raționalizată prin izolaționismul propus de Georgescu, pe care îl numește suveranismul.
Dar Georgescu le spune cuvinte simple, majoritatea fără logică, dat lor le sună bine și nu contează că se contrazice singur, că apoi își schimbă afirmațiile în funcție de ce vor să audă proștii.Nici măcar minciunile astea nu le văd, deci nu ai nicio șansă să le explici lor de tehnică militară, reforme și alte lucruri mai complicate.Georgescu a reușit să înființeze o sectă, cum au făcut și mulți alții în trecut, pe modelul lui Hitler care a reușit să îndobitocească oamenii atât de rău încât credeau că evreii, țiganii trebuie omorâți doar pentru că există. Oamenii care cred asemenea bazaconii sunt incredibil de proști, plini de răutate și nu există nicio șansă de a-i face să vadă realitatea.
E cazul și al americanilor care l-au ales pe Trump ale cărui idei sunt extrem de asemănătoare cu ale lui Georgescu, un condamnat penal care a amenințat deja vreo 4 țări cu anexarea. Ăștia sunt extrem de asemănători cu tovarășul Puțin, dar proștii nu văd lucurile astea.Ascultă de Elon Musk care încearcă să elimine presa și încurajează oamenii să se informeze de pe rețelele sociale și să ia de bune părerile oricărui dobitoc care scrie acolo, nu a oamenilor cu studii în domeniul politic, juridic, economic etc.
Mindfulness întreabă:
sabin89 întreabă: