Buna asta, dar ai dreptate maxima
Raspunsul tau am sa il pun in rama, cel mai sincer raspuns spus de o fata vreodata, asa e
Da Ray.Asa suntem noi fetele .
Am in curte 5 vecine crede-ma ca se urasc intre ele, dar sunt prietene cand barfesc pe altele, multe fete barfesc pe altele doar ca aia e mai frumoasa ca aia, observ ca fetele se inteleg mai bine cu barbati decat cu alte fete, mai multa incredere au, am fost la un curs cand una iesea din clasa toate o barfeau pe aia haaaaaaa
Normal, cum crezi ca mai stateam eu acum pe TPU?!
Nu confunda feminismul cu pitiponceala. Vecinele tale sunt feministe adevarate!
Tu stai pe TPU ca sa agati fete am inteles
Bingo!
Aici chiar o dai in nesimtire!
Nu vad nimic aiurea ca o fata sa caute fete, Normal, cum crezi ca mai stateam eu acum pe TPU?!
Sunt imature sau așa e gena lor.La mine in liceul sunt pline fete de genul.
Cred ca sunt ipocrite nu imature, joaca teatru, se dau sfante cand de fapt sunt actrite de valoare
Ai dreptate.
Sfante de astea sunt si aici, una in seara asta mi-a dat ignor, dar na asta e
A durut-o adevărul pe săraca fata.Asta e.
Buna intrebarea ta, ia-ti un popcorn si urmareste cu amuzament ce-o sa se raspunda la intrebarea ta,, mistoul planetei aici se afla!
Feministele isi apara nicovala, dar dincolo de acest lucru, ele sunt femei, stim foarte bine cum femeile isi pun una alteia bete-n roate.
Ai dreptate, dar noi reactionam violent ele mai mult prin barfe, eram curios cum feministele sunt prietene dar nu cred ca sunt, desi ele spun ca urasc barbati dar un studiu ca femeile singure dau in depresie mai usor, noi ne adaptam mai usor https://www.psychologytoday.com/......ressed-men
Nu știe el d astea, Ray.
P.s pup
Daca nu stie i spun eu, are o comoara langa el, ar fi rau daca te ar pierde, parerea mea, eu repet ca asa fata ca tine pe TPU numai este
Ete. nu mai este. Termina, Ray! Cat despre el, lasă-l in lumea lui. Ți-am zis, nu știe d astea.
Fiecare are lumea lui sys
Normal. Dar dacă vrei să faci ceva, trebuie sa mai ieși din ea din când în când.
Asta cere o minte deschisa, rationala, mai usor e sa manipulezi o masa de oamenii decat un singur individ sys, e si eu cateodata sunt in lumea asta, cu toti gresim
Nu sunt feminista si mi se pare aiurea.Nu poti sa tii sau sa iei in permanenta apararea femeilor chiar daca nu au dreptate doar pentru ca sunt femei
Se adunda in jurul unui foc mare si fac tot felul de dansuri animalice
nu se stie prea multe despre comportamentul lor animalic...
Stii si tu, cine se aseamana se aduna, normal ca este gandire de turma si toate cad de acord cu ceva. Sunt feministe, mereu va exista ceva care sa le enerveze si sa le ofenseze.
Feminismul, prin definitie, sustine egalitatea intre sexe. Deci nu prea vad ce legatura are feminismul cu intelegerea intre femei
Eram curios daca intre feministele se inteleg mai bine ca alte femei, desigur ca nu are legatura, una e ce crezi alta e caracterul tau ca om, feminismul modern e unul misandru
Si tu esti feminista?
Normal
Adica esti feminista de aia care un barbat bogat, frumos, prost? ca cam asta inseamna feminismul din ziua de azi
Mai exista un procent minor de hetero.
Sincer m-a suparat o fata la intrebarea asta dar in fine trece
SmartLie întreabă: