Buna intrebarea ta, ia-ti un popcorn si urmareste cu amuzament ce-o sa se raspunda la intrebarea ta,, mistoul planetei aici se afla!
Feministele isi apara nicovala, dar dincolo de acest lucru, ele sunt femei, stim foarte bine cum femeile isi pun una alteia bete-n roate.
Adica esti feminista de aia care un barbat bogat, frumos, prost? ca cam asta inseamna feminismul din ziua de azi
Raspunsul tau am sa il pun in rama, cel mai sincer raspuns spus de o fata vreodata, asa e
Am in curte 5 vecine crede-ma ca se urasc intre ele, dar sunt prietene cand barfesc pe altele, multe fete barfesc pe altele doar ca aia e mai frumoasa ca aia, observ ca fetele se inteleg mai bine cu barbati decat cu alte fete, mai multa incredere au, am fost la un curs cand una iesea din clasa toate o barfeau pe aia haaaaaaa
Ai dreptate, dar noi reactionam violent ele mai mult prin barfe, eram curios cum feministele sunt prietene dar nu cred ca sunt, desi ele spun ca urasc barbati dar un studiu ca femeile singure dau in depresie mai usor, noi ne adaptam mai usor https://www.psychologytoday.com/......ressed-men
Normal, cum crezi ca mai stateam eu acum pe TPU?!
Nu confunda feminismul cu pitiponceala. Vecinele tale sunt feministe adevarate!
Nu vad nimic aiurea ca o fata sa caute fete, Normal, cum crezi ca mai stateam eu acum pe TPU?!
SmartLie întreabă: