Din păcate, răspunsul la problema ta ar fi greu de dat, deoarece este ca şi cum ai căuta acul în carul cu fân. Poate să fie o piesă în conflict de natură hardware, dar şi software. Dacă ai schimbat Hdd şi tot ai probleme, îţi recomand să schimbi ramii, să împrumuţi unii de probă, ori dacă ai 2 plăcuţe, să le probezi pe rând, în fiecare slot. Dacă tot vei avea probleme, trebuie să schimbi procesorul. Poate îţi dă eroare de la dvd, placa video... şi după ce ai probat piesele aferente, rămâne placa de bază. Doar prin eliminare poţi afla.
Le'am probat, am scos placutele, am pus altele, am lasat sa mearga doar cu o placuta, a facut la fel, credeam ca sloturile sunt stricat, dar in caz ca erau stricate nu'mi mai citea ramii, si le citeste, nu'i problema, mi-a consiliat un prieten sa incerc un nou windows, pentru ca problema poate fii de la windows, o sa incerc sa vad daca schimba ceva, in caz contrariu' cred c'o sa'l rup in bucati, si iau altu' mersi oricum, dar ma asteptam, sa'mi zice'ti ceva sa fac teste, programe, sa vad ce poate fii, mersi oricum.