| vladuts3 a întrebat:

Am o intamplare ciudata sa va povestesc.
Eram la sora mea, Ea locuieste intr-un apartament la etajul 4.
Cand s-a facut seara, m-am pus sa dorm, In Bucatarie pe canapea. Eram in chiloti, erau noi chilotii, doar ce-i cumparase mama, A2-a zi dimineata. M-am trezit cu ei sfasiati, gauri in ele..Are cineva idee ce s-a intamplat?

20 răspunsuri:
| 21ndstillachild a răspuns:

Tantarii

| JamieGold a răspuns:

Frate,nu e de gluma, spune-mi te rog ca nu era luna plina..pentru ca singura explicatie este ca te-ai transformat in varcolac si automat chilotii ti-au ramas mici si s-au ruptsad
Sfat:cand e luna plina, dormi dezbracat laughing laughing laughing

| ayumu a răspuns:

Poate esti somnambul si cine stie ce ai facut sau pe unde ai umblat in somn thinking

| vladuts3 explică (pentru 21ndstillachild):

E posibil? Erau destul de mari, nu cred ca tantarii pot face asa ceva

| vladuts3 explică (pentru JamieGold):

Hai man, Fi serios. Jur de glumesc

| vladuts3 explică (pentru ayumu):

Tot ce e posibil, Dar nu cred sa fiu somnambul.

| 21ndstillachild a răspuns (pentru vladuts3):

Acum serios, eu cand eram mic mai umblam in somn si faceam unele chestii ciudate rau...

| vladuts3 explică (pentru 21ndstillachild):

N-am avut niciodata probleme cu somnambulismul. adica, nu stiu sa eu si nici familia mea sau cineva sa fiu somnambulstraight face

| ayumu a răspuns (pentru vladuts3):

Pe ai tai i-ai intrebat daca te-au auzit in noaptea aia? Eu de exemplu am dormit o noapte la o prietena si ea a plecat in oras, eu am ramas sa invat pentru ca aveam examen a 2a zi.Nu a avut 2 chei asa ca am vorbit sa ma sune cand se intorce ca sa-i deschid usa.S-a intors pe la 3-4 m-a sunat, nu i-am raspuns dar i-am deschis usa.Eram foarte obosita si stresata si nu imi aduc aminte nimic.Ea mi-a zis ce am facut altfel as fi trait cu impresia ca e fantoma si a trecut prin peretelaughing. Poate la fel si tu, te-ai fi duc la toaleta sau sa infuleci ceva in miez de noapte si te-ai agatat in ceva

| vladuts3 explică (pentru ayumu):

Avea mai multe gauri. Si nu, nu m-au auzit, Plus ca de asta, n-am nici un fel de problema cu somnul. Dorm ca un om normal..Ciudat :-

| ayumu a răspuns (pentru vladuts3):

Atunci o sa incadram intamplarea asta la categoria 'misterele lumii/chilotilor gauriti'hee hee
Daca nu s-a mai intamplat nimic de genu eu cred ca nu ai de ce sa iti faci grijihappy

| MalleusMaleficarum a răspuns:

...Sunt singura care a dat click pe întrebare când a citit cuvântul "chiloţi"?
Yes? Oh, okay then.

| vladuts3 explică (pentru MalleusMaleficarum):

Da, ce creadeai si tu, Uite altu care se tine de prostii. Eu chiar nu stiu ce s-a intamplat.

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru vladuts3):

Hmm nu tocmai, speram să fii o fetiţă mică de 11 ani, eşti prea masculin şi adult pentru gusturile mele, sorry.

laughing)) Interesant

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru vladuts3):

Nu glumesc.
http://i.imgur.com/UCMFN.jpg
Nu că e drăguţă? Eu însumi am făcut poza.

Prefer sa tac, crede-ma happy

| DarkBlood32 a răspuns:

Poate ti-au intrat spiritele in chiloti.

| DyNo a răspuns:

Probabil ca prin acel pat umbla niste insecte.

| vladuts3 explică (pentru DyNo):

E posibil, sunt insecte prin casa care fac asa ceva?