| Amy382010 a întrebat:

Am o întrebare care dacă stai sa te gândești este o întrebare proastă dar tot o dată există o posibilitate, oricum, întrebarea mea este dacă butonul de argint de la YouTube este de argint adevărat? ( deci eu ma gandesc ca s-ar putea să nu fie pentru ca ăștia de la YouTube dau butoane de argint la miliaone de oameni și de unde atâția bani să fie de argint, pe de altă parte, astia de la YouTube fac o grămadă de bani deci să facă niște butoane de argint nu ar costă așa mult)

Întreb doar fiindcă mă contrazic cu cineva și eu fiindcă vreau sa ma laud cu butonul de argint primit de la YouTube, vreau sa stiu daca e de argint adevărat pentru a nu ma lăuda degeaba ????

Răspuns Câştigător
| jonnybaiatbun69 a răspuns:

Esti "youtuberiță"?
ia uite aici raspuns dat de chat gpt :
"Nu, butonul de argint de la YouTube nu este făcut din argint adevărat. Acesta este realizat din metal placat cu nichel, având un finisaj lucios care îi conferă aspectul de argint. Butonul este oferit creatorilor care ating 100.000 de abonați pe platformă.

Pentru comparație, butonul de aur (pentru 1 milion de abonați) nu este din aur adevărat, ci este placat cu un strat subțire de aur."

2 răspunsuri:
| Amy382010 explică (pentru jonnybaiatbun69):

Am fost, dar m-am lăsat de YouTube acum 5 luni, pentru ca trebuie să ma concentrez pe școală, multumesc pentru răspuns!

| jonnybaiatbun69 a răspuns (pentru Amy382010):

Cum erai pe Youtube?