Incearca sa-l faci sa apara.Intreaba ce vrei tu atata timp cat o sa primesti un semn. Cerei sa-si faca prezenta printr-o ciocanitura mai tare daca este el, sau 2 ciocanituri daca nu este el.In general nu poti auzii tot ce spune, trebuie un EVP(fenomenul vocii electronice)numai asa poti sa auzi ce vorbeste. Daca vrei uita-te la "Vanatorii de fantome"care este in fiecare zi pe Axn-sci fi la ora 14:00 sau reluare seara la 19:00 unde arata despre fantome.Cum filmeaza cu diferite camere de filmat si de termoviziune,cu Evp, mai multe lucruri, dar totul este real. Daca vrei sa mai ma intrebi ceva trimite-mi prin mesaj ca-ti sunt la dispozitie.
Uite cateva informatiihttp://www.descopera.ro/......-spiritele Sper sa te ajute:)
Nu ai nevoie să comunici cu tatăl tău, ci cu tine însuți. Că tot ce ai scris mai sus reflectă trăiri interioare și nicidecum lucruri paranormale. Senzația că tatăl tău nu e mândru de tine vine din interiorul tău, și nu percepi din exterior. Toată asta e imaginația ta. Ție îți pare că tatăl tău te vede și, plus la asta, că mai adoptă și o atitudine (mândrie, dezamăgire etc). Tu simți cum crezi că el s-ar simți dacă ar fi viu și ar vedea ce faci.
"m-am intors brusc si am vazut o lumina alba" - asta din cauza că ai întors capul brusc și (nu cunosc eu cum anume funcționează creierul) de asta ai avut o iluzie optică. Când eu mă scol brusc văd totul violet. Asta ce, înseamnă că lumea chiar a devenit violetă? Sau poate că am presimțit o umbră îngrelată de păcatele omenirii lăsându-se peste casa mea sau cum? Nu cred că e vorba de puteri în cazul tău, tot ce-ai descris mai sus sunt fenomene psihologice și fiziologice obișnuite.
Emilia19 întreabă: