Raluca, dar nu este corect, poate userii care au raspuns la intrebarile asemanatoare cu ale lui Albastrel-Alinu nu sunt aceiasi ca in ziua de azi, si raspunsurile lor nu au avut nici o valoare pentru ea.Asa ca noi, cei de azi puteam oferi raspunsuri mai ¨inteligente si folositoare¨.nu este scopul siteului, sa ajutam pe oricine?
Raluca si eu am facut referire la o melodie cu Pavarotii la sectiunea Muzica si a fost stearsa... ce anume trebuie sa postezi in acea sectiune in acest caz?! ma bucur ca se ia atitudine in ceea ce privesc postarile necorespunzatoare - indraznesc atunci sa am rugamintea sa se stearga si intrebarile cu prescurtari sau a celor de tip mess (nu ma injurati prea tare dragi colegi)...
Iaaaa pai raluca crezi ca eu pot sa intreb pe chatul acela cum sa scap de gelozie?
Iaaaa pai raluca crezi ca eu pot sa intreb pe chatul acela cum sa scap de gelozie?
Raluca, ok.intrebarea mea se repeta. dar, oare numai a mea? in ultimul timp s-au pus aceleasi intrebari...ieri numai despre Madonna, azi despre tezele unice...nu ma supar ca mi-ai sters intrebarea... dar daca e o lege sa fie pentru toti.adica sa stergi toate intrebarile care se repeta, ca si casuta aceea de cautare are rostul ei
Raluca eu nu fac niciodata un rau gratuit. mai bine sa se repete decat sa se supere cineva ca i s-a sters intrebarea.
-pentru ca unele sunt intrebari care nu respecta conditile
-pentru ca unele sunt de genul "give me a hug" si astea sunt pentru chat
-pentru ca unele nu-si au locul
Totul intr-o propozitie:pentru ca asa a decis Raluca.
Ce sa va faca raluca daca va e lene sa cititi ...eu am intreabat frumos in privat daca intrebarile din campania Do you remember the time? pot ramane dar DUPA ce am citit
@Raluca-de ce nu se se poate pune optiunea de a raporta intrebarea? ar fi mult mai usor sa ti-o aducem la cunostinta decat sa stam sa scriem mesaje peste mesaje.eu,sincer sa fiu, am o lene acum vara incat incerc sa dau un raspuns cat mai concis ca sa nu fiu nevoit sa scriu mult.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LorySweety întreabă: