| brokxy a întrebat:

Am o intrebare pentru toti romanii. De ce cand o persoana din Romania nu pronunta/scrie 100% corect ceva in engleza radeti de el si va bateti joc facandu-l prost? Ma enerveaza chestia asta la romani.Critica pe toata lumea.Si nu ma luati cu,, e limba de circulatie internationala,, pentru ca, mexicanii, spaniolii, brazilienii, africanii vorbesc mult mai rau engleza decat romanii dar nu isi bat joc de cineva care nu stie..Cand vom invata sa ne respectam?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

La romani a iti bate joc de altcineva face parte din traditia poporului roman mostenit de mii de ani,asa au fost romani mereu barfitori, tradatori,falsi,ipocriti,mincinosi,tarfe cu o mie de fete, prosti, jalnici nu toti, dar majoritatea da, nu te intreba de ce ca nu are rost

5 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Depinde de educația fiecăruia. Să sperăm că oamenii se vor schimba... să sperăm.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu stii de unde ai tras concluziile astea. Spre exemplu eu imi bat joc doar de cei care nu vorbesc română corect.

| anonimg a răspuns:

După cum unii oameni s-au obișnuit să caute prin gunoaie fără să aibă nevoie să facă asta, tot așa sunt unii dintre noi care s-au obișnuit să caute defectele semenilor lor.
Corectarea este bună; dar ceea ce contează este spiritul prin care este făcută.

| Adry05 a răspuns:

Da tu de unde stii ca aia nu-si bat joc? laughing ai stta printre ei sa vezi cum se poarta cu ai lor?

| brokxy explică (pentru RAY):

Da ai dreptate. Multumesc pentru raspuns!