| Ramyy a întrebat:

Am o intrebare placuta spun eu. Este vorba de un fel de test pshiologic.
Imaginati-va ca sunteti singuri akas fara nimeni.Cineva bate la usa vecinului tau cu o putere incredibila mai ceva sa-i sparga usa. Ce faci? a)Te ascunzi unde poti / b)Suni politia sau pe cineva ce crezi ca te poate ajuta/c)Inchizi usa bine incat sa nu poata intra si la tine... Dupa acea omul pleaca singur. Dar tie iti lasa un biletel in usa cu ceva. tie ti se par ca sunt si bani acolo dar tu vezi ca el defat n-a plecat si te pandeste. Ce faci? a)Stau la locul meu / b) Iau bani si fug / c)Ma uit sa vad cand pleca si dupa acea ma duc sa iau bani.Indiferent ce ai facut pericolul a trecut. Niste mascati vin sa te intrebe daca l-ai vazut pe acel om. Ce faci? a)Le spui povestea / b ) Spui ceteva minciuni si gata / c)Refuzi spund ca nu l-ai vazut. Politia iti da niste banii pentru a pune tu afise cu infrctorul. Ce faci? a) Ii pastrez pentru mine / b ) Fac ce trebuie cu ei / c )Ii dau inapoi spunad ca nu pot sa fac asta...
MULTUMESC!

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Frica te paralizeaza, e un sentiment groaznic.In primul rand as suna la politie, nu pun pana pe plicul respectiv deoarece plicul are capacitatea de pastra amprentele si in caz ca individul este implicat intr-o serie de infractiuni poate fi recunoscut usor.Vecinii sunt niste personaje inutile.Nu vorbesc cu ei.Doar politia poate rezolva cazul asa ca sunt de acord sa fac tot ce pot ca sa ii ajut ca sa nu mai poata nenorocii si pe altii

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca toate testele psihologice ar fi formulate asa de abracadabrant ca al tau, nu le-ar putea face decat aia cu vreo 3 facultati si 5 doctorate.
In fond, ce urmaresti cu testul asta de patru intrebari?

| User a răspuns:

1. a) Ma ascund sub patnail biting
2. b) "Astia nu-mi ajung nici de Hubba Bubba, zgarie branza ce esti"straight face
3. b) Nu le spun ca mi-a dat bani, daca ii confisca pentru investigatii?waiting
4. a) Eh, e de datoria noastra sa ajutam Polutia Romana, nu?tongue

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Aş suna poliţia, nu ştiu ce gânduri meschine are în cap/Pe plic rămân amprentele şi apoi dă vina pe mine pentru infracţiunile săvârşite de el/Nu vorbesc la restul lumii, că apoi ajunge vestea în popor şi se va întoarce infractorul/Dar nu aş primii banii pentru afişe, nu vreau să mă implic în nimic ce îl include şi pe el, prefer să las poliţia să se descurce, că doar de-asta sunt poliţai...

| EuILSustinePeCristi202 a răspuns:

a)Te ascunzi unde poti
a)Stau la locul meu
c)Refuzi spund ca nu l-ai vazut.
Fac ce trebuie cu ei

| Biiiiiia a răspuns:

1. b)
2. a)
3. a)[Daca prin mascati te referi la politie]
4. c)

| CatMeadow a răspuns:

Iau banii si ma duc la shopinglaughing

| Lxa a răspuns:

Bună!
a) mă ascund unde pot
a) stau la locul meu
c) refuz spunanând că nu l-am văzut.
b) fac ce trebuie cu ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de astea lasa ca n-am nimic oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Inchizi usa bine incat sa nu poata intra si la tine

2. Stau la locul meu.

3. Refuzi spunand ca nu l-ai vazut

4. Ii dau inapoi spunad ca nu pot sa fac asta.

| AnnaMaryStar a răspuns:

1-c
2-c
3-a
4-c

| realitatea0101 a răspuns:

Se pare ca majoritatea celor care au raspuns pana acum iau banii. Oare de ce? Ati uitat ca banii sunt doar reprezentantul/corespondentul unei activitati utile desfasurate de oameni pentru oameni. De ce sa luati bani nemeritati?