| FaraIdeiDeNume a întrebat:

Am o intrebare sau mai bine spus, o curioazitate... Pe voi nu va deranjeaza ca ni se spune " generatie esuata "? As vrea sa dezbatem asta impreuna happy!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu deoarece asa si este. Daca unii din aceasta generatie nu sunt asa asa e alta treaba..majoritatea sunt niste denaturati deci chiar este o generatie esuata.p.s. si eu fac parte din ea.

| bloodandpride a răspuns:

Generatie chiar esuata nu suntem... avem atuurile noastre, in principal in domeniul IT

| anoxdox a răspuns:

Pe mine nu ma deranjeaza pentru ca stiu ca nu fac parte din generatia aia, normal fac parte dar nu ma simt ''esuat''...winking

| mdany a răspuns:

Nu,pentru ca chiar SUNTEM (unii) o generatie "esuata". Zilnic pe strada vad exemple n si n de cateva exemplare care chiar nu isi au rostul pe pamant.Asta asa in linii mari. Cultura de alta-data, obiceiurile totul s-a schimbat(in rau).Si in loc sa ne desteptam, sa revizuim problema aceasta dimpotriva, dai sa sune cu guta si cu stalinskaya..sau cum se scrie..ma rog..parerea mea.

| SVD a răspuns:

Atat am de zis :,, Those who criticize our generation
forget who raised it.''

| FaraIdeiDeNume explică (pentru SVD):

happy frumos spus...

| mdany a răspuns:

SVD..nu am ce sa ma astept de la tine caci ma gandesc ca faci parte din generatia aia de aur care ne face de tot ra.atul..off