E normal sa suferi dar de ce crezi ca pasiunea ta este legata de ajutorul unei persoane? Nu poti continua si fara ea?
Fac benzi desenate. Dar in cele din urma am reusit sa ajung la un numitor comun cu persoana care voia sa mi le ia de langa mine. Faza este ca eu sunt in alta ţară, iar ea in Romania. Marea parte din benzile desenate e la ea acasa. Si prin ea ma refer la mama. Nu am ce-i face pana saptamana viitoare. Le va trimite prin pachet, iar atunci m-as simtii in siguranta.
Ba da, nu esti dramatica, oamenii nu prea au pasiuni si de asta nu empatizeaza
Pasiunea e ceva rar
Mama ta nu are niciun drept sa se bage intr-o astfel de situatie, este hobby-ul tau.
Nu o lasa sa ti le arunce, nu e treaba ei hobby-urile tale!
Ea e bolnava de schizofrenie. Si e greu sa o facem sa isi ia medicamentele pentru asta.
Practic, de anul trecut nu mai vrea sa le ia, fiindca ii spun ca ii fac rau.
Daca e bolnava nu trebuie niciodata sa pui la suflet ce spune. Intelege-o si pe ea, ca e cumva in lumea ei si nu face nimic cu intentie rea. Tu urmeaza-ti pasiunea cum poti
E clar atunci, bine ca ai plecat, daca stai prea mult timp langa oameni cu probleme la mansarda te ruineaza si pe tine.
Sunt bolnava de anxietate, si nu o lua personal cand iti spun ceva ce nu pot controla, si mai sunt si fiica unei persoane bolnave de schizofrenie, si oarecum mostenesc ceva din boala ei. Important este ca realizez asta.
anonim_4396 întreabă: