anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelinişte.Vă rog să nu începeți să îmi spuneți că sunt inconştientă,iresponsabilă, etc.Sunt conştientă că nu am făcut un lucru tocmai bun. Părinții mei sunt plecați de acasă pentru câteva zile, iar eu am chemat la mine o prietenă.Ne-am cumpărat 2 sticle de vin de 0.75 L.Ea a băut mai puțin şi nu are nimic, dar eu cred că am cam întrecut măsura.Am băut aproape o sticlă întreagă,au mai rămas numai vreo două guri pentru că efectiv nu mai aveam loc în stomac, eram plină (îmi plăcea foarte mult gustul şi am tot băut puțin câte puțin). Deja este cam o oră de când m-am oprit din băut.Nu mă doare capul sau altceva,nu mi-e rău,sunt doar foarte moale şi puțin somnoroasă, dar într-un fel mi-e frică să nu pățesc ceva chiar dacă mă simt bine şi nu simt nimic neobişnuit.Se poate întâmpla ceva cu mine?

6 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Cel mai rău ce ți se poate intâmpla după o sticlă de 750ml e să te faci mangă. laughing
Stai cuminte în casă şi trage o găleată lângă pat, în cazul în care vei vrea neapărat să vezi ce-ai băut. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Sper să n-am nevoie de găleată laughing

| gabriielaaa a răspuns:

Culcare si sa manânci consistent ciorba salata cu carne. Si să bei multă apă.

| FruttiFresh300 a răspuns:

Pune-te la somn și bea apa sau suc. Fanta de portocale sau sprite ul ajută. Maine o să vrei să înghiți o fântână.

| mihai69 a răspuns:

Nu pățești decât un pic de mahmureală după, în cel mai rău caz.

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce vin ai baut de spui ca era asa de bun?laughing sunt curios ce le place la unele fete.Si ce vin era sec, demi, dulce demidulce etc