Mi se pare cam exagerat si tras de par ce zici de ea ca dupa 2-3 intalniri era ceruta de o gramada tipi in casatorie sau ca toti erau limba dupa ea si fac obsesii desi fata nu arata cine stie ce, poate intelegeam daca era vreo bomba sexy, vreo missa dar probabil nici alea nu sunt cerute in casatorie dupa o intalnire simpla, tu probabil vorbesti de niste varste fragede, 18-19-20 de ani cand esti flu-flu la anii aia si foarte aiuritic, asa se explica, daca vorbim de barbati ceva mai tecuti prin viata mi-e greu sa cred ca e adevarat ce zici, poate e simpatizata iar tu interpretezi avand realitatea distorsionata ca fiind prea curtata ceea ce e cu totul diferit.
Sex appealul e carisma ta, energia pe care o transmiti, atractivitatea ta, tine foarte mult de aspectul fizic placut, increderea de sine declansata de fizic si personalitate, practic stii sa te faci placut fara sa depui prea mult efort, vine natural.
Asta e ea, felul ei de a fi atrage. Mai ales faptul că e simplă și nu încearcă să uimească pe nimeni.
Hei, absolut irelevant intrebarii, dar vream sa te intreb cum ai pus/facut link pentru poza? Intreb pentru ca vream sa pun o intrebare care este legata de o poza si nu stiu cum sa o incarc. Multumesc anticipat
Pai nu e urata, dar nu e nici model. E simpla delicata are ochi frumosi si zambet frumos. Are simtul umorului si e comunicativa cam atat. Nu e tras de par ca am vorbit cu prieteni despre asta ca recent am realizat cati pretendenti are si ca asa e de cand o stiu
adica eram cu mai multi odata si unul din ei a zi: tu iti dai seama ca poti avea orice barbat vrei? si atunci am realizat ca are dreptate ca si eu am placut-o doi ani
Are un fost care inca sufera dupa ea si sunt despartiti de 8 ani
Utilizatoare123 întreabă: