| Kaonashii a întrebat:

Am o prietena care e draguta nu extraordinar de frumoasa in standardele la moda doar e simpatica si ma uimeste ceva la ea
Nu e deloc genul care sa incerce sa manipuleze sau sa atraga atentia ca nu ii pasa si are relatie de 5 ani ea vorbeste normal cu toata lumea si totusi toata lumea se indragosteste usor de ea.
Toti barbatii cu care vorbeste prieteneste sau colegial ba fac obsesii pentru ea, ba se indragostesc grav
Cand era cu datingul acum cativa ani dupa 2-3 intalniri o cereau in casatorie si ea se speria si le dadea jet. nicio prietena nu a mai patit asa
Multi prieteni o iubesc in secret (stiu asta pentru ca ii vad cum se poarta cu ea ca cu manusi)
Niste prieteni mi-au zis ca are sex-appeal.
Doar ca ea nu e voluptoasa, nu are nimic asa iesit din comun fizic
De unde vine sex-appealul? De unde vine carisma? Sau nu e carisma? Ce este asta?

9 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Mi se pare cam exagerat si tras de par ce zici de ea ca dupa 2-3 intalniri era ceruta de o gramada tipi in casatorie sau ca toti erau limba dupa ea si fac obsesii desi fata nu arata cine stie ce, poate intelegeam daca era vreo bomba sexy, vreo missa dar probabil nici alea nu sunt cerute in casatorie dupa o intalnire simpla, tu probabil vorbesti de niste varste fragede, 18-19-20 de ani cand esti flu-flu la anii aia si foarte aiuritic, asa se explica, daca vorbim de barbati ceva mai tecuti prin viata mi-e greu sa cred ca e adevarat ce zici, poate e simpatizata iar tu interpretezi avand realitatea distorsionata ca fiind prea curtata ceea ce e cu totul diferit.
Sex appealul e carisma ta, energia pe care o transmiti, atractivitatea ta, tine foarte mult de aspectul fizic placut, increderea de sine declansata de fizic si personalitate, practic stii sa te faci placut fara sa depui prea mult efort, vine natural.

| Alina0124 a răspuns:

Asta e ea, felul ei de a fi atrage. Mai ales faptul că e simplă și nu încearcă să uimească pe nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ți se pare ție că e așa.

| iderspor a răspuns (pentru anonim_4396):

Hei, absolut irelevant intrebarii, dar vream sa te intreb cum ai pus/facut link pentru poza? Intreb pentru ca vream sa pun o intrebare care este legata de o poza si nu stiu cum sa o incarc. Multumesc anticipat

| Kaonashii explică (pentru Drimmero):

Pai nu e urata, dar nu e nici model. E simpla delicata are ochi frumosi si zambet frumos. Are simtul umorului si e comunicativa cam atat. Nu e tras de par ca am vorbit cu prieteni despre asta ca recent am realizat cati pretendenti are si ca asa e de cand o stiu
adica eram cu mai multi odata si unul din ei a zi: tu iti dai seama ca poti avea orice barbat vrei? si atunci am realizat ca are dreptate ca si eu am placut-o doi ani
Are un fost care inca sufera dupa ea si sunt despartiti de 8 ani

| Drimmero a răspuns (pentru Kaonashii):

Inseamna ca n-ati prea vazut si alte femei daca una care e la mijloc vi se pare wow si daca va zambeste si vorbeste frumos v-a dat pe spate.

Nu, esti tu extrem de superficial

E trist ca rezumi totul la atractie sexuala, eu vorbeam ca toti sunt atrasi romantic de ea
Oamenii normali nu vor modele de pe Instagram ca stau printre oameni normali nu printre papusi de plastic si sunt atrasi de femei naturale deci simple
Nu ai inteles nimic

| Drimmero a răspuns (pentru Kaonashii):

Asta e mai trist daca va indragostiti de ea care doar va saluta si eventual va zambeste.
Nu rezum totul la atractie sexuala dar e foarte esentiala, e motorul atractiei in sine si a relatiilor dar probabil esti prea mic sa intelegi lucrurile astea.