| kspewofpwe12 a întrebat:

Am o problemă mare cu autocontrolul.Mă enervez prea mult și ușor mă calmez
Ce pot să fac?

6 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Asa eram si eu, ma enervam rapid si imi pierdeam mintile, dar treptat si cu timpul am reusit sa am control asupra situatiei.

| Mădă0611 a răspuns:

Sa te calmezi. laughing)

Sa gandesti. Ia vezi care e motivul pentru care te enervezi si care e motivul pentru care cineva face ceva care te enerveaza. O sa vezi ca oamenii isi vor binele propriu, si tu esti asa, si nu-i poti condamna. Nu iti ramane decat sa observi, sa intelegi si sa accepti.

| gemeni6226 a răspuns:

Cand te ennerveaza ceva gindeste-te repede ce urmari va avea reactia ta negativa sau ce ar fi daca te-ai stapini si actiona in conformitate cu efectul care iti place.Eu de exemplu o data m-am ennervat foarte mult si am vrut sa-mi parasesc jobul dar nu am mers sa depun imediat cererea, am mai lucrat o jumatate de ora si am luat in calcul ce s-ar intampla daca as alege alt job si ce s-ar intampla daca as ramine.Si a fost mai buna varianta sa stau cuminte sa-mi las nervii sa dispara si sa ramin.Si sa nu ma intereseze deloc factorii care m-au ennervat sa le dau ignore total.Era vb de cineva care m-a criticat intr-un mod foarte urit si nu meritam, dar mi-am zis :nu ma intereseaza parerea acelui om eu imi cunosc valoarea si prin ceea ce a zis la adresa mea nu pe mine ma caracterizeaza ci pe el, imi e mila ca asa de naspa poate cunoaste lumea si oamenii din jurul sau si astfel nu are niciodata multumire in suflet.Am sfarsit prin a-mi parea rau de el si prin a ramane la locul meu de munca.

| gemeni6226 a răspuns:

Eror 404 not found

| PersonajFictiv a răspuns:

Sa faci chestiile pe care nu le fac eu.
Sa meditezi si sa faci deep breathing.
Cauta pe net cum se fac astea.

| ambicio a răspuns:

Să practici exerciții de calmare.