Mi-am dat seama că le satisface buzunarul "polițiștilor" individul de nu-l poate nimeni să-l denunțe legal trebui luate masuri în privința lui de altfe veți putea avea probleme serioase cu Maidenzi lui dacă vreodată îi apucă sechelele pe câinii lui și ies pe stradă toti 3 vor face ravagi și probleme mari unor oamenii nevinovați...luați măsuri în privința lui mergeți la un alt sedui de poliție și asigurați-vă că are reclamația făcută pe bună dreptate și nu mai poate mitui pe nimeni.
Puneți camere de filmat în curte la tine și de câte ori vor mai sări sălbatici ăia în curtea ta o să ai niște dovezi concrete în care el nu va mai putea să facă pe "popularu" cu nimeni și o să-și asume responsabilitatea pentru animalele sălbatice pe care le deține și nu o sa mai poată satisfacă el atunci buzunarul nimănui o să-l usture amenzile care o să-le aibe...
Ce treabă are dacă este el sau nu popular? Asta nu garantează cu nimic că câini lui sălbatici nu va face o victimă...El trebuie să-și educe animalele n-are importanță cine este el dacă nu-și dresează animalel pe care le deține și sănt în responsabilitatea lui. Și nici nu are nicio relevanță dacă este el popular... Atâta timp cât este deținător a unui animal de companie fie pisică câine... trebuie să-și asume responsabilitatea pentru animalul care îl deține nu și-a luat animale de companie să facă victime...
M-am referit ca se cunoaste cu politistii si nu i-au dat nici amenda, nici nimic, totul e pe pile si cunostinte!
Te poti duce la politie in alt oras. Ala probabil are putere doar pe plan local. Sau chiar poti suna la 112 si sa spui ca nu poti trece seara linistit pe strada din cauza cainilor.
Vecinul tau procedeaza foarte corect, fiindca cainii sunt in curtea lui, nu pe strada, iar prin gard NU poate musca pe nimeni.
Cainii latra,pazesc propietatea
atata timp cat sunt in interiorul curtii si afara nu poti face nimic.
Si pe mine ma latra cainii prin locurile unde ma plimb, dar nu ii bag in seamna, uneori si ei se satura de mine si nu ma latra, sau nu ma vede la timp.
Stai bland cu otravitul, omul poateavea camere de luat vederi si ai putea fi tu cel sanctionat.
Tu ai citit ce am spus eu? Cainii sunt liberi pe strada
Cainii pazesc asa cum ai spus si tu " proprietatea " proprietatea fiind curtea, nu toata ulița?
Dodo123 întreabă: