Ai putea incerca sa iti gasesti o activitate care sa te solicite suficient de tare incat sa nu mai ai atata timp sa te gandesti la ce te nemultumeste sau ce iti lipseste. Cel mai probabil problemele de sanatate iti amplifica starea asta de neliniste, iti starneste amintiri care se pare ca nu-ti fac bine, sunt ferm convinsa ca la moment dat oricare dintre noi am trecut prin stari de genul asta, momente in care ne-am lasat coplesiti de melancolia vremurilor in care poate eram mai bine decat in prezent, dar asta nu inseamna ca viitorul nu poate fi la fel de frumos sau poate chiar mai frumos. Secretul e sa nu te lasi complet rapusa de situatie, cauta si partea plina a paharului din toata povestea asta urata si soarele se va face vazut de dincolo de norii astia densi care te apasa. Succes si insanatosire grabnica!
Problema este ca nu pot, pentru ca doar acolo imi sta mintea.Mereu ma panichez ba ca sunt prea bolnava, ba ca nu o sa reusesc, ba ca gresesc si nu mai sunt buna de nimic.
Am schimbat pana acum 3 locuri unde am stat si nu mi-am gasit nici cum linistea, acum probabil o sa il schimb a 4 oara dar mie teama ca nu o sa ma adaptez nici acolo. Daca stau intr-un loc ma satur si plictisesc, daca plec imi e dor.
Oare o sa imi gasesc si eu locul in lumea asta, sau persoana langa care sa ma simt pe deplin implinita?
Eu sunt de parere ca fiecare avem un loc si un suflet care ne iubeste enorm chiar daca nu ne cunoaste inca, bunica mea are o vorba tare inteleapta,, ce-i al tau e pus de o parte, si ce-i al tau te asteapta", asadar eu zic sa nu deznadajduiesti indiferent de situatie si indiferent de locul unde te afli. Important e sa reusesti sa iti gasesti linistea interioara ca de acolo pleaca totul. Bafta!
anonim_4396 întreabă: