Cărţi cărţi cărţi cărţi şi multe cărţi.
Nu te plictiseşti niciodată cu ele.
Şi dacă nu, ieşi şi tu pe afară.
Te preocupi de viitorul tau + de tine ca persoana.
cand aud pe cineva ca zice ca se plictiseste, automat cred ca are cam gol creierul. te rog sa nu ma faci sa ma icred mult timp si despre tine acest lucru
Made my day
Categoria "Adolescenti" era potrivita, dar ma rog. Fa-ti o iubita si apuca-te de un joc si-ti zic eu ca nu mai iesi din casa. De fapt, cu iubita. nu mai ai timp nici de joc, da-n fine. Jocul e ceva sigur unde sa te refugiezi cand e pe ciclu si n-are dulciuri
We, si tu apari de nicaieri. Eu sunt la toate intrebarile, dar tu ce cauti la toate inrebarile, A? A?
)) La fel si eu.
Nu vorbeam de erectie, lol ))))))
Cu ce diferaaaaa... (sunt fata, deci nu stiu, deci astept raspuns, urgent ca-s curioasa)
Aaaaa, conversationala. Am citit "conventionala" )
Dar chiar la intrebarile oamenilor, maa... Suntem nesi, stii?
)) Io-s messy din nastereee.
))))))) Ce bataie-ti luai daca eram unu` langa altul acumaaa..vaii...
Ajung unde trebuie, dar sigur vrei? Ca nu "ajung" singura. ) Si cat despre barbie... te bat de nu te vezi si daca-s pana la genunchi
Daca e sa se lasa cu ceva transmisibil, nu de la mine va fi. Aduc ceva sa muste bine, ca dora nu fac eu treaba... )
Weeeee... da nu fi taran. da, stau cate o saptamana-2-3 cu un baiat, dar il las pentru ca, de cele mai multe ori, cauta altceva. Pricepi? Ma refeream la caine, si prietene care o fac pe bani nu am. Am zis ca fosta-mea platea pe altele in trecut, iar fantezii cu tine n-am, stai linistit.
Duuuu-teeee draaacu... ca tu nu esti om serios))
Apucate de un sport, ceva interactiv cu echipa, ceva handball tu stii ce iti place , sau un hobby nou, ceva in arta, incearca sa desenezi/pictezi, cu cat stai pe calculator mai mult, cu atata o sa fie mai plictisitor.
Fa-ti rost de o iubita, joaca ceva, uitate pe yt, cand incepe scoala invata, uitate pe TPU...