| Floridori a întrebat:

Am oportunitatea de a crea un fond de investitii, fara riscuri, cu castiguri stabile (nu exagerat de mari, ce e drept).
As vrea sa ofer sansa unor persoane care ar avea nevoie cu adevarat de acest mic ajutor.Persoane tinere la inceput de drum, studenti, persoane cu copii si cu grija zilei de maine, oameni care momentan nu au un venit stabil, persoane cu probleme de sanatate care nu reusesc sa se integreze momentan in cadrul unui loc de munca etc.

Credeti ca ar fi persoane interesate? Ar avea rost sa imi iau din timp pentru a promova acest program, pentru a explica fiecaruia, pentru a parcurge toti pasii necesari, avand in vedere ca maxim luni ar trebui sa reunesc un numar minim de 5 persoane?

Mentionez ca nu intentionez sa am beneficii materiale, deci nu voi pretinde ca cineva sa ma plateasca pentru toate aceste lucruri, de aceea intreb daca ar merita?

Răspuns Câştigător
| Yuoia a răspuns:

"Am adresat ideea catorva oameni cunoscuti, dar li s-a parut un ajutor prea mic"
In conditiile unei sume mici depuse, dar mai ales (ce cred ca nu au inteles ei) a termenului extrem de scurt (21 zile), 50 €/persoana este un castig decent.
Unii vor sa castige mult in termen scurt si mai ales fara munca sau investitii.
Ce sa-ti spun? Mult succes!

31 răspunsuri:
| Floridori explică (pentru Yuoia):

Iti multumesc frumos! happy