| Inferno a întrebat:

Am platit 20$ la OpenAI doar pentru a putea testa modelul o1.
Pot spune ca in cateva minute a reusit sa dovedeasca cele mai originale si complicate (parerea mea) intrebari pe care am putut sa le formulez.
Iar acolo unde o1 a esuat, DeepSeek nu a ratat ocazia de a se dovedi superior, cel putin in rezolvarea setului meu de probleme.

Cu toate acestea, din toate aceste intrebari am reusit sa gasesc una mult prea dificila: atat pentru o1 cat si pentru DeepSeek, dar suficient de simpla incat eu sa pot raspunde la ea.

Cine mai reusit "performanta" asta? Si care sunt intrebarile cu care v-ati dovedit superioritatea in fata AI-ului?

11 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Eu mă întreb altceva, de ce avem noi, nevoie de Ai ăsta? care este scopul creației lui? să ce?

Deja multe locuri de muncă sănt loate de roboți cu inteligența artificială și roboți care devin tot mai performanți pentru a ne înlocui în multe privințe!,...

Au scos robtul femeie! Care mulți deja au loat orazna cu robotul ăla! Obsedați,... locurile de muncă au început ei să-le facă în companii foarte renumite!, mulți oamenii au fost concediați de la amazon și alte companii, le-au loat locurile roboți cu inteligența, artificială!, au început să fie și în telefoane și în case la oamenii.

Nu văd deloc un scop " bun" pentru noi oamenii, Ai ăsta, e prea peste tot și vor să-l normalizeze, în multe privințe! Ce eu nu-l consider normal! deja au început să facă roboți umanoiizi, femei roboți, bărbați roboți, deja scopul lor pentru mine este clar de tot, și nu duce nicăieri înspre binele la oamenii! Mai mult în dezbinarea și dezumanizarea oameniilor!

Eu asta cred cu Adevărat!

| Inferno explică (pentru 1onur):

AI-ul vine cu promisiunea paradisului mult asteptat. De zeci de mii de ani am asteptat salvarea divina. Nu a venit. A sosit momentul sa o confectionam singuri. Este un moment fara precedent in istoria omenirii.
Pe cat de dificil ii este unui cimpanzeu sa inteleaga cu cat de mult s-ar imbunatati calitatea vietii sale daca ar avea inteligenta unui om, pe atat de greu este pentru noi sa intrezarim paradisul pe care o superinteligenta in poate crea.

Desigur ca lucrurile pot merge teribil de prost.
Insa oricum probabilitatea sa mori in urmatorii 40 de ani din considerente ce nu au legatura cu AI-ul este destul de mare. Si e aproape o certitudine in urmatorii 65 ani.
Asa ca, in locul tau, nu mi-as bate capul prea tare cu problema AI-ului.

https://www.youtube.com/watch?v=0lhmKOR8Www

| 1onur a răspuns (pentru Inferno):

Ai!, ăsta o săne dea nouă și multora un "paradis" laughing))

Dacă am ajun să-l înlocuim pe Dumnezeu! Și Hristos! pentru a ne oferim nouă "paradisul" un robot!, creat de mâna unor "oamenii" care se cred "inteligenți" în fața lui Dumnezeu! E grav!

Dumnezeu! dă și oferă la oamenii mai mult decât am fi meritat noi! Cu Adevărat, dar lăcomia la uni dintre noi, n-are nicio limită cu sumele imense de banii care ar putea salva mulți oamenii de la multe probleme chiar și întreaga omenire, ar putea salva cu toți banii ăia investiți in roboți lor an de an!

O să vezi ce "paradis" o săne dea nou roboți ăștia!

Ai, este o problemă serioasă! Nui de joacă cu el și nici de glumă!

Chiar și ei!, pe care lau creat se tem de el! Fiindcă sânt conștienți! De consecințele și puterea de haos pe care îl poate crea! Când va ajunge peste " mintea noastră luminată" doar Dumnezeul o săne mai poată salva cu Adevărat atunci.

Nui o glumă!

| Inferno explică (pentru 1onur):

Banii sunt doar niste bucati de hartie care nu pot face nimic. Singurul lucru care a contat mereu si conteaza este calitatea ideilor, iar diferenta dintre om si "Dumnezeu" este doar cateva idei distanta.

laughing

20$ Ai dat, ca să-mi spui ca banii nu contează?

Și toată tehnologia lor de ultimă generație! Și roboți lor care sau investit sute de milioane! dolari! Și se vor investi alte, sume mult mai mari pentru perfecționare inteligenței artificiale și roboților pentru "paradisul" "promis"

Ei niciodată nu vor investi banii lor! din sănătatea oamenilor! Pentru binele oameniilor! iar noi suntem micii rău de tot, și mult prea departe și cu inima și cu sufletul nostru de Dumnezeu! și Hristos! De asta avem și impresia că suntem peste Dumnezeu! fiindcă suntem prea mici săne dăm seama! De ce rău ne putem face cu mâna noastră!

Bani nu contează pentru ei fiindcă, le au pe urma sănătăți oameniilor! și au sume imense de banii care nu-și mai duc grijă de nimic! de asta banii nu " contează" pentru ei, zici tu! Dar realitatea și Adevărul meu este că banii este tot ce contează pentru ei!

Dacă banii n-ar fi contat pentru ei, nu-și mai permiteau nimic de ce au creat! Săi facă pe oamenii! săi manipuleze pe oamenii! că inteligența artificială Ai, " ar fi peste" Dumnezeu! Niciodată!

Este peste noi! Fiindcă suntem " prea inteligenți " și lacomi săne dăm seama! De asta!

Dacă ei se tem de el! Fiindcă sânt conștienți! De puterea lui, în fața omenirii!, ei singuri o spun, Elon Mask! a spus și alți care au lucrat la creare lui!, de ce poate fi în stare! Să facă!

Chiar și ei sănt conștienți de faptul ca va ajuge la o inteligență mult mai avansată decât noi, oamenii! Iar noi oamenii fiind preocupați cu responsabilități și grijile de nostre umane! El va avea toată ocazia de lume o dată ce va ajunge peste inteligența omenească!, o să-și, facă când vrea actualizări! Fără nicio asistență umană!

Cine o să stea după Ai! Săi țină cont ce are de făcut? când el va deține o inteligență peste a noastră a oameniilor! O să mai accepte să fie supus oameniilor? Când va ajunge să-și de seama că oamenii doar își fac rău între ei și doar consumă! Tu îți dai seama!?, ce putere colosală va deține? Și ce putere vor avea toți care au făcut parte din sistemul lui! în înzestrarea lui, creare lui, toți magnați de acum vor fi protejați! Cu orice preț! Iar noi oamenii de rând mult mai rău!

Elon Musk! https://youtube.com/shorts/WstkiHTzYCA?si=YUzkHwFu0dvb6_N-

Nui de glumă! Ascultă-l cu atenție ce spune!

Tu îți dai seama? la câtă tehnologie miltară!, există la ora actuală! în controlul lui! Ai!

Și câte pot fi posibile dacă el, va ajunge peste inteligența oameniilor! în multe privințe!

Ai văzut?, cu Adevărat ce spune Elon Mask! El a investi sume colosale de banii în Ai! Și tot el o spune! Câtă de grav poate fi cu el!