Dupa poza de profil si dupa ce ai scris aici, tind sa cred ca esti rockera si esti genul care te imbraci in negru? Daca da, e absolut normal ca unei mame de 45 de ani sau mai mult sa nu ii placa... probabil ea a fost ''Soima a patriei'' daca intelegi ce vreau sa zic...
Dupa profil esti genul de fata,,rea'' sau care le stie pe toate. Spune-i cat o iubesti si incearca sa te schimbi, intreab-o cum ar vrea sa fi si incearca sa devi cum vrea ea, macar in mici parti.Cel mai bine e sa alegi un moment potrivit, inainte sa te certi cu ea, cand e intr-o stare fericita.
Mereu ii marturisesc despre asta.De la o nimica toata ea incepe cearta si in mare parte eu nu continui ci tac pentru ca nu vreau sa ma cert si ascult tot ce imi spune ea si apoi ma intorc si plec in odaia mea si pling.Eu nu sunt o copilita, inteleg ca problema putea fi si in mine.Sa fost asa la sigur ma staruiam sa ma schimb pentru ca as face orice ca sa am o familie frumoasa.Si inca ceva.Toata viata faceam asa cum ea dorea si cu cit mai mult timp trece, cu atit mai tare ei nimic nu ii place.Ce nu as face.
Da, mi-am dat seama ca din cauza mea ti-ai schimbat poza de profil sa ma convingi ca nu e asa cum am zis. dupa poza vad ca esti o fata destul draguta si absolut normala, nu inteleg de ce nu ii place mamei tale de tine, si intotdeauna te critica. Chiar nu stiu ce sa iti zic. intreab-o de ce intotdeauna te critica si unde s-a produs ruptura asta intre voi doua, de nu va mai intelegeti cum va intelegeati vreodata. Si acum iti spun cum as proceda eu in locul tau... pe mine nu m-ar interesa ce parere are mama mea despre mine atata timp cat stiu ca nu e absolut nimic adevarat din moment ce restul oamenilor li se pare ca sunt absolut normal... daca nici pe tine nu te poate iubi, intelege si accepta asa cum esti tu, care esti fiica ei, atunci pe cine?
Bafta!
AlexandraAle121 întreabă: