| Alexmihai17 a întrebat:

Am și eu nevoie de o scuza urgent.
Am fost la o prietene sa ne vedem, iar pe parcurs lucrurile au escaladat la alt nivel
Și am făcut o poza ca și amintire
Prietena asta, ea are iubit, și cumva acea poza a ajuns unde nu trebuie iar și a aflat și el cumva. E în ceață. Și vrea sa vadă poza sa se asigure ca totul e în ordine
Știu ca nu ar fi okay asa dar. Aveți vreo scuza prin care ea sa nu îi arate arate poza și totul sa fie okay fără prea multe întrebări?

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă iubitul a văzut poza, n-ai ce face. Accepți că ai pozat-o și basta! Vezi să n-o iei in freză

| 1onur a răspuns:

Dece am căutat scuze? Când Adevărul, este că a fost doar o poză! Cei rău în a face o poză? și de ce s-ar ajunge la un alt nivel!? Ce vrea să însemne asta? Că riscă să mănânce bătaie din simplul fapt că are o poză cu tine!laughing) oricie om are poze, orice om face poze, este absolut normal să-ți faci poze, cu tine și prietenii tăi.

Dacă și de la o pozălaughing se ajunge ca om să-ți iei bătaielaughing) mai bine nu-mi mai iau telefonul deloc! Bolnavi mintali!

| Kufu95 a răspuns (pentru 1onur):

E gelosul omul, din ce citesc aici, relația aia nu avea final fericit.

| Kufu95 a răspuns:

Ați făcut poze ca între prieteni? Că eu asta înțeleg.

| 1onur a răspuns (pentru Kufu95):

Salut Kufuhappy

Da este gelos, și exagerează! nu-i normal astfel de apucături! Dar dacă fata aia mai vrea și dorește să aibă de aface cu o astfel de relație cu asemenea om ea știe.

| Kufu95 a răspuns (pentru 1onur):

Salut, da, este alegerea ei, dar eu nu văd niciun viitor.

| darrio2007 a răspuns:

Cum o fi ajuns acea poză unde nu trebuie?
Copii infantili!