Tot ignorant ai ramas se pare. Hmph, nu ma mira chiar deloc.
Si pentru cultura ta generala, care iti lipseste din plin dupa afirmatia pe care ai facut-o, varsta media a persoanelor care se uita la anime nu este de 10-11 ani, este de 19-30 de ani. Cunosc persoane si peste 30 de ani care se uita la anime.
Eu nu am pomenit nimic de varsta medie, dar inteleg perfect de ce ai adus-o in discutie. Oricum, eu cunosc persoane de peste 60 de ani care poarta scutece.
Da, sigur, trend, cum sa nu. Sa ramenem ignoranti.
Te-ai gandit vreodata ca o persoana nu se simte asa cum se naste?
Hai sa-ti spun ceva, nu stiu daca o sa te socheze sau nu, si chiar nu imi pasa. Nu imi pasa nici despre ce o sa crezi despre mine de acum inainte, sau daca o sa-ti schimbi parerea despre mine. Chiar nu imi pasa. Eu sunt bisexual, non-binary si gender fluid. Si nu sunt asa pentru ca vreau, sunt asa pentru ca asa m-am nascut. Uneori ma simt ca o fata, alteori ca un baiat, iar alteori ca nici unul dintre cele 2 genuri, pur si simplu, fara gen. Si imi plac atat fetele cat si baietii. Nu te asteptai la asta huh? Eu nu sunt asa ca vreau, sunt asa, ca asa m-am nascut, si nu pot face nimic in privinta asta. Nu poti sa vi tu si sa imi spui sa fiu intr-un fel in care nu sunt. Nu poti sa vi si sa-mi spui sa-mi placa de cineva de care nu imi place, nu poti, intelegi? Poti sa ignori cat de mult vrei toate astea, dar daca le ignori, asta nu inseamna ca nu exista. Ca le accepti sau nu, nu inseamna ca nu exista. Asta e realitatea. Desi pentru unii, ignoranta e solutia ca sa creada ca toate astea sunt prostii.
Cand ai spus fetite de 10-11 ani care se uita la anime, m-am gandit ca sa iti spun varsta medie, chiar daca nu ai cerut-o. A fost din partea casei. Sa stii ca nici eu nu am cerut informatia cu scutecele, asa ca o sa o consider si eu din partea casei.
"Nu puteti sa-i spuneti unui om sa fie ceva ce nu este."
Dar poti sa-i spui unui om sa fie ceea ce este. Daca te-ai nascut baiat si ai inclinatii spre comportament feminin, nu inseamna ca esti fata, esti tot baiat.
Aici nu e vorba de libertatea de exprimare. Oamenii astia care isi schimba genul ca pe sosete vor doar atentie. Mi se pare imaturitate acest tip de comportament si toata ideea de a fi diferit doar ca sa nu fii ca ceilalti. De exemplu, sa mergi la o nunta si sa mananci fara tacamuri doar ca sa nu mananci ca ceilalti.
In sfarsit o persoana care gandeste pe acest site. Ma bucur ca existi.
Am de facut o singura remarca, non-binary nu este un sex, de aia se numeste ''non'', si ''binary'', adica nu se considera nici unul dintre cele 2 genuri. Si apropo, genul si sexul sunt 2 lucruri diferite. Sexul este cel cu care o persoana se naste, iar genul este cel cu care o persoana se identifica. Vad ca esti cat de cat informata despre chestiile astea, spre deosebire de ceilalti utilizatori care au raspuns, si m-am gandit ca informatia aia pe care ti-am dat-o, o sa iti fie de folos. Multumesc pentru raspuns.
Oh nu, un special snowflake d-asta exista si la noi, credeam ca doar pe la americani e trendul. Uite care e treaba: exista doar 2 genuri. Feminin si masculin. Punct. Anatomia si biologia in general sunt de acord cu asta. Orientarea ta sexuala nu intereseaza pe nimeni, ca iti plac barbatii, ca iti plac femeile, ca iti plac caii, e treaba ta.
Persoanele gender-fluid nu exista, sunt alti special snowflake ce nu au mai dat demult pe la un psiholog, gender dysphoria este o afectiune clar psihologica. Daca acceptam ca necrofilia sau zoofilia este o problema, acceptam ca si gender dysphoria este. Acei inter-sex de care spui tu sunt foarte putini, e ca si cum ai pune la categoria "rasa" vitiligo, pentru cei care sufera de aceasta afectiune. Este o afectiune medicala, nu este fiziologic, prin urmare nu are ce cauta acolo.
Din partea mea poti sa te identifici cu un dulap, nu e problema mea, dar sa nu ai pretentia ca toti sa te tratam pe bune
Pentru cultura ta generala, genul si sexul sunt 2 chestii diferite. Sexul este cel cu care te nasti, si genul este cel cu care te indentifici. Sunt 2 lucruri total diferite, si eu m-am saturat sa tot repet asta.
''Persoanele gender-fluid nu exista''
Ei bine, uite-ma aici, poti spune ca eu nu exist?
Tu esti doar un alt ignorant, care nu face altceva decat sa se scarpine intre picioare toata ziua si sa traiasca in ignoranta ca multi altii.
Chestiile astea exista, doar pentru ca tu nu le consideri reale si le negi, asta nu inseamna ca ele nu exista. Exista si punct, am incheiat discutia.
Bravo, ti-a reusit alt shitposting .
Exista 2 genders restul sunt boli mintale si ar trebui tratate ca atare.
Uite ce iti spun, in 2k17 si faptul ca respiri e discriminare pentru aer. Cred ca te umfi in pene prea tare de la nimicuri. Crezi ca adminele alea borate au timp pentru a face un gest atat de nesemnificativ, plus la toate cum a mai spus si careva, genderu il tii pentru tine da daca vrei sal arati tuturor, ia un placat de vreo 2 metri pe care scrie " i am MironCostin-Sexual", poate asa lumea te va oserva.
Pentru specificul TPU este irelevant. Poate ar conta pe un site de dating, mating and relating, dar aici chiar nu conteaza.
Ce spui tu is anomalii, is abateri de la regula, de la ceva normal, ce sa te identifici cu asa ceva, nu stiu ce va apaucat.Chestiile astea ce spui tu,plus ailantii homosexuali is chestii anormale,is abateri de la ceva bun,de la ceva normal, ca natura mai da si rateuri, asta e mai face si greseli, oricine greseste, sau poate ca astia apar datorita actiunii nor factori externi ce nu-i stim inca, dar tot abateri is de la normal.Plus de asta daca esti anormal,de regula unul din ele predomina,,sau este mai dominant,alantu este mai subdezvoltat,ca urmare treci genu care predomina,pentru ca sa fim seriosi,genu care predomina ala se si manifesta mai mult.E ca si cu hormonii,orice organism are ambii hormonii dara unul predomina si face diferenta.
Ce alta optiune sa fie,sa scrie ca esti anormal? pai dupa o sa te superi uite ca is discriminat .Eu cred ca n-aveti ce face, din ce am observat zilele astea a fost ceva cu multi oameni inclusiv cu mine mam simt asa naspa, plictisit rau de tot maxim de plictisit, fara chef, cum spuneam am observat la multi oamenii indispozitia asta, deci lals ca iti trece si tie
Te-ai nascut mascul dar vrei sa fi femela,surpriza,esti un mascut cu haine de femele si apucaturi de femela! Daca eu vreau sa fiu milionar, dar nu m-am nascut asa, nu inseamna ca asa sunt. Daca sunt lesbiana si mor n-o sa scrie pe piatra de mormant Veronica Maria Petrescu decedat la data de, ci va scrie decedata! Nimanui nu-i pasa ce vrei sa fi, conteaza ce esti in acest moment.Esti gay? Surpriza, asta nu-ti schimba genul cu care te-ai nascut! Nu esti gay dar te-ai nascut cu organ de reproducere masculin si porti fustita? Nu ti se schimba genul.Doar pentru ca unii au inventat genuri nu trebuie sa-i crezi.Eu acum inventez o noua religie in care ne inchinam pietrelor si facem ciorba din ele. Teoria mea spune ca asa ne vom purifica, ma crezi?
Ehh Just...
Omul e o figura...
Cand l-am instiintat ca, pe langa "gender fluid"-ul lui, mai sunt inca vreo 60, a ales sa ignore. =))
https://www.tpu.ro/go-to-answer/16069360/
Un exemplu tipic de vocatie a persecutiei, exagerat de prost inteleasa.
"To: Contact
Va rog sa binevoiti a examina posibilitatea introducerii a 63 "genders", (ca atatea sunt bre!), pentru stoparea discriminarilor de natura identitara."
"Cum?
Sa ma duc la spital?
Bine, daca nu binevoiti, nu binevoiti". :D
=))
Si in optica astuia, noi suntem aia, "ignorantii". =))
Fiindca traim in Romania si pentru multi de aici astea sunt notiuni SF. Poti lasa rubrica necompletata sau daca te obliga sa alegi una din cele 2 optiuni o poti alege pe cea care te reprezinta mai mult. In plus eu completez multe sondaje de opinie si vad ca multi au trecut de la genul masculin/feminin la barbat/femeie. Eu trec femeie in toate aceste sondaje.
Ai avut de departe cel mai bun raspuns de aici. Totusi sa stii ca in RO persoanele intersex nu au un CNP distinct, tot 1 sau 2 respectiv 5 sau 6 au. Cum se stabileste sexul legal e deja alta discutie. Cert e ca Facebook ofera o multitudine de optiuni dar nu pentru cei care aleg Romania si limba romana ca optiuni, clar intervine elementul "cultural" pe aici.
Probabil nu cunosti pe nimeni asa. Eu cunosc, chiar mai multi. Sunt de acord cu tine ca exista doar 2 genuri. Doar ca astea sunt doar extremele unei axe unde 0% = feminin si 100% = masculin. Toate persoanele se afla undeva pe aceasta axa desi majoritatea e grupata spre unul din capete. Persoanele agender/non-binary/gender fluid sunt pozitionate fix in zona mediana a acestei axe ori fluctueaza in zona mediana asa ca nu se identifica cu niciunul din capete. Singurul lucru pe care eu nu-l inteleg daca aceste identitati sunt fixe (adica persoanele respective se vor identifica la fel si in 10 sau 20 de ani), am impresia din observatie proprie ca exista o "glisare" pe aceasta axa si ca in final aceste persoane isi vor asuma o identitate trans clasica, binara.
Gender dysphoria nu este o afectiune psihologica ci o conditie din nastere, o forma de intersex la nivelul creierului in principal dar diferente sunt multe, chiar daca subtile. Intersex nu sunt deloc putini, cam 1.7% din populatie nu se incadreaza strict la nastere in "standarde".
Sper ca esti constient ca eu stiu foarte bine ca in realitate asa zisa problema pe care ai semnalat-o in legatura cu acest site nu reprezinta decat un pretext pentru a provoca o discutie pe anumite teme.
Macar daca te obliga cineva sa iti faci public genul, atunci lamentarile acestea ale tale aveau cel putin o acoperire aparenta, dar nu e cazul de asa ceva.
Bifele acelea au in principal rolul de a tria utilizatorii pe categorii pentru a li se baga pe sub nas reclamele potrivite, in functie de apartenenta la un gen sau altul. Ca mai e vreunul care nu considera ca s-ar incadra strict de o parte sau de alta este total irelevant pentru cei care cumpara spatiu pentru publicitate.
Nu crezi ca ai dat informatii pe care eu nu le-am cerut?
Stai linistit,, nu imi schimb parerea despre un om prin chestii de genul, in general imi schimb parerea despre o persoana daca imi influenteaza viata in mod negativ, ce aici e imposibil cazul, dar ma rog.
Realitatea e una singura,, prietene, natura e prea desteapta pentru om, isi permita sa-si mai 'bata' putin joc de unul si de altul.
De ce nu te duci sa te lupti cu ei in instanta? te simti discriminat? ma pis pe voi cu anime-urile voastre
''Sper ca esti constient ca eu stiu foarte bine ca in realitate asa zisa problema pe care ai semnalat-o in legatura cu acest site nu reprezinta decat un pretext pentru a provoca o discutie pe anumite teme.''
Poti sa crezi ce vrei, chiar nu imi pasa. Crezi ca mai continuam cu chestia asta daca aveam chef de cearta? Am probleme mai importante decat sa creez certuri care pot continua la nesfarsit.
Ceea ce am postat eu a fost fara indoiala real, fara nici cea mai mica intentie de cearta. Incearca sa nu te mai dai mare ca le stii pe toate si sa nu te mai flatezi singur, ca nu e asa cum crezi tu. Esti doar un inganfat care se crede superior tuturor, cand in realitate esti doar un pampalau.
chiftelutacrocanta întreabă:
xLionel întreabă:
LisaJulie întreabă: