anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aici la gen exista 2 optiuni, feminin si masculin, dar de ce nu exista si optiunea de non-binary? Sau de ce nu exista si alte optiuni?
Asta e discriminare.

81 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Stiu ca nu le-ai cerut, dar nu puteam sa te fac sa intelegi la ce ma refeream daca nu ti le dadeam. Oricum, nu era un secret sau ceva, multe persoane stiau asta deja despre mine. Nu imi e rusine cu cine sunt.

Cum adica isi bate joc? Vrei sa spui ca eu sunt creatia unei batai de joc? Fara suparare, dar eu am vazut ce ai scris tu ca pe o insulta.

| Mayhem666 a răspuns (pentru GazzaRecordsRo):

Hmph. Uite atitudine de om al pesterilor. Vezi sa nu cumva sa ratezi si sa te pisi pe tine.
So lame. Go die you sucker.

| GazzaRecordsRo a răspuns (pentru Mayhem666):

Prea tarziu, m-am pisat pe familia ta rolling on the floor)

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Cred ca trebuia sa spun intr-o mica paranteza ca ma refeream la modul general, nu la cineva anume.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

Poate ar fi timpul sa incerci macar sa te maturizezi, chiar daca stiu ca n-ai niciun chef de asa ceva.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Cormorane, nu te-am mai vazut de ceva vreme p-aici,, zi-le tu din adancul inimii ))))

| Mayhem666 a răspuns (pentru GazzaRecordsRo):

Du-te dracu de idiot.

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate ar trebui sa-ti vezi de propria ta viata si sa ma lasi pe mine in pace cu viata mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai rau e ca ai totusi o varsta.
Tot tu faci shitposting pe TPU apoi ne certi si ne dracui pe toti ca ce avem cu tine.
Nici tu nu stii ce mai vrei.
O perioada ai si lipsit de pe TPU (parca prin vara). Sincer, ti-as recomanda sa lipsesti cat mai mult daca ai de gand sa pui tot astfel de intrebari la care ai pretentia sa te ia lumea in serios.
Mai degraba controleaza-ti vorbele, altfel vei ajunge si tu raportat pentru irelevanta, spam si jigniri.

Repet, fix asta era problema TPU, ca n-ai tu un meniu de unde sa alegi sa pui la gen non-binar. Cui ii pasa!? Asta nu e discriminare, e doar prostie pura si nimic mai mult. Sau bataie de joc.
Mai lasati Anime-urile alea ca v-au tampit de tot.
Si eu ma uitam cand eram mic la Dragon Ball Z sau Pokemon, erau pentru pustani, toata Romania le stie, am copilarit cu ele, erau relativ inofensive, nu m-au prostit in asa hal pentru ca nu ma uitam toata ziua la ele.
E si vina parintilor vostri ca nu se ocupa de voi, v-au cocolosit prea mult si ati ajuns la 20 si un pic de ani sa fiti tot la nivelul unor pusti de 12 ani.

| GazzaRecordsRo a răspuns (pentru anonim_4396):

Aveti respectele noastre, stimabil domn.

| Mayhem666 a răspuns:

Wow, si cand credeam ca prostia nu poate fi mai mare de atat. Uite ca ai aparut tu si mi-au dovedit contrariul.

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

In caz ca nu stiai, anime-urile sunt pentru toate varstele, nu doar pentru copii.
Nu-mi mai spune tu mie ce sa fac, fac ce vreau cu viata mea, si ma uit la ce vreau.
Si inca ceva, chiar crezi ca-mi pasa mie de report? Sunt site-uri internationale mult mai faine decat site-ul asta, si acolo am prieteni adevarati care ma sustin si am intalnit oameni ca mine din toate colturile lumii, si cu care tin legatura si ne intelegem de minune, si exista si optiunea de non-binary acolo, asta doar asa, ca sa mai adaug un ''+'' la acel site.

| GazzaRecordsRo a răspuns (pentru Mayhem666):

Ai argumente care sa-ti sustina afirmatia? eu ti-am dovedit ce banala esti, acum dovedeste-mi si tu, sa nu ajung la contradictie cu un tembel.

| Mayhem666 a răspuns:

Slab, pffft. Cred ca vorbesti de tine si nu-ti dai seama. Si gata cu injuraturile, ca nu suntem pe maidan. Ai chef de cearta? Du-te in alta parte.
Ha, nu vorbeam de parinti, vorbeam de prieteni pe care ii am din alte tari, mult mai inteligenti decat tine.
Tu te-ai enervat pentru ca am spus ''Wow, si cand credeam ca prostia nu poate fi mai mare de atat. Uite ca ai aparut tu si mi-au dovedit contrariul.'' si ai venit aici sa arati ca am avut dreptate prin raspunsurile tale. Nu vezi ca esti penibil? Zici de mine ca nu am o viata, dar tu ce viata ai? Vad ca stai aici si ma injuri pe mine si apoi imi reprosezi ca eu te injur. Asta-i viata ta? Bafta cu ea atunci.
M-am saturat pana peste cap de idiotii ca tine, pustani care se cred zei. Va dati mari si tari aici, dar in realitate daca ne-am intalni, sunt sigur ca nu ai mai face la fel.
Sa stii ca am citit cateva din raspunsurile tale date si altor utilizatori, si se vede clar ca esti un idiot si obsedat sexual.
Unul din raspunsurile tale care dovedeste ce am spus ''Treci la peleu, adu-o si pe maica-ta.''
Esti doar un frustrat sexual care se crede zeu, dar adevarul e ca faci umbra degeaba pamantului.
Nu mai bine ai face un folos comunitatii se te-ai sinucide? Asta ar fi cel mai bine pentru toti.
Poti sa raspunzi la comment-ul asta cat vrei si sa ma injuri cat vrei, chiar nu-mi pasa, nu ma afecteaza ce spui tu despre mine, stiu ca nu meriti efortul si timpul meu.
Daca-ti vad urmatorul comment, nici nu ma strofoc sa il citesc.

| AndreiWeisz a răspuns (pentru Mayhem666):

Da, pot spune ca nu existi. Gender-fluid e un mare bullshit, nu esti azi mai femeie si maine mai barbat. Daca da, atunci probabil ai niste probleme psihologice. Asta tine de psihologie, nu trebuie sa accepte restul lumii rahaturile pe care le scoti pe gura.
Te identifici cu sexul opus? Very well, esti transexual atunci, incepi tratamentul hormonal si gata. Drag queens si gender fluid si alte bullshituri d-astea sunt doar asa, de controversa

| BlackRose03 a răspuns:

De acord cu Darkmagic.

| August99 a răspuns:

Exista si non binary si multe altele dar nu sunt acceptate de societate csf

| suntsuper a răspuns (pentru syd):

Hai

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care este utilitatea genului non-binary? Sau altor genuri tumblr-iste? Niciuna. Oamenii care se identifica cu asemenea mizerii au prea mult timp liber si sunt spalati pe creier de Tumblr.

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns (pentru Hyacinth):

Nu aveam habar nici de existenta ta, si probabil era mai bine.