| TheGirlInBlack a întrebat:

care sunt cei mai populari utilizatori de pe aici?
Pusese acum ceva timp o fata o intrebare in care spunea ce parere avem despre ea, sau ceva de genul, iar eu nu stiam cine este, ca nu am auzit niciodata de ea, si m-am gandit ca o fi populara pe aici si nu stiam eu asta.
Asa ca intrebarea mea este, care sunt, sau au fost cei mai populari utilizatori?

72 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Speed, evident. Adica, serios, cand ai auzit pe cineva sa nu stie ce-i aia viteza? Sunt celebru.

| syd a răspuns:

Eu

| LoveSleep a răspuns:

CristiBucuresti a.k.a Cristi Pantof

| ShaOfHatred a răspuns:

Nu eu

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Eu eram tipa?

| mentholinks a răspuns:

Eu sunt cel mai destept dar asta nu te intereseaza. Popular este ray27tm nu stiu daca cel mai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite-i https://www.tpu.ro/useri/clasament-general/. Pe primul nu prea l-am vazut pe site dar pe majoritatea mai mereu.

| RAY a răspuns:

Https://www.tpu.ro/useri/clasament-general/
uitate la acest clasament si vezi

| T0T a răspuns:

Am tot auzit de o tipă TheGirlInBlack, câte aș face pentru un autograf de la ea...

| TheGirlInBlack explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Nu, nu erai tu, era altcineva, care acum este suspendata.
Pe tine te stiu ca mi-ai raspuns la un comentariu in care am intrebat ce e ala un chibi cand ai pus intrebarea aia, si mi-ai mai raspuns la un alt comentariu cand am spus ca anime-urile sunt desene animate sau ceva de genul, dar pe tipa de care vorbesc, nu o cunosc deloc, nu am auzit niciodata de ea, si pusese intrebarea la categoria fashion and beauty si acum apare cu anonim.

| TheGirlInBlack explică (pentru anonim_4396):

Voiam sa stiu care sunt cei mai populari, nu cei mai activi, dar in fine...

| TheGirlInBlack explică (pentru RAY):

Cei mai populari este diferit de cei mai activi, poate cineva sa fie foarte activ dar sa nu fie popular. Clasamentul nu ma ajuta, voiam o opinie personala din partea fiecarui utilizator care raspunde. Spre exemplu as fi vrut sa aud opinia ta personala despre care ar fi cei mai populari 10 sau 20, sau chiar 30 de utilizatori, dar nu mai mult de 30.

| TheGirlInBlack explică (pentru T0T):

Continua sa speri. Nu aveai cum sa auzi de mine asa mult, ca eu abia daca sunt activa pe aici. Cred ca nimeni nu ma cunoaste pe aici.

| TheGirlInBlack explică (pentru syd):

Ok, am inteles, tu esti unul dintre ei, dar poti face un top sau ceva? Un top 20 sau 30 daca nu e prea mult de scris pentru tine.

| T0T a răspuns (pentru TheGirlInBlack):

Ohhhhh. Mi-a răspuns...Mi-a răspuns!

| TheGirlInBlack explică (pentru Speed99):

Ok, am inteles, tu si cu tipul care a raspuns sub tine sunteti populari, dar care ar fi si altii? As vrea un top 20 sau unul 30 daca nu te superi. Si nu vreau dupa clasamentul TPU, vreau o opinie personala.

| TheGirlInBlack explică (pentru T0T):

Poti face un top 20 sau 30 de utilizatori pe care TU ii consideri populari pe aici, dar fara sa ii iei pe cei din clasamentul TPU. Vreau o opinie personala. Unii mi-au dat link-uri de la clasamentul de aici, dar asta nu ma ajuta, ca asa puteam sa ma duc singura sa ma uit acolo, eu vreau opinii personale.

| T0T a răspuns (pentru TheGirlInBlack):

Tu ești prima și singura...Nu pot pune pe altcineva, îmi pare rău, sper să mă ierți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TheGirlInBlack):

Pai este logic: cu cat raspund mai mult, cu atat sunt mai cunoscuti. Uite o lista cu cei mai activi, si implicit populari, la momentul actual:

-suntserios
-CristiDinBucuresti
-RAY27TM
-Salontanul
-Bula
-Jullianna
-Adry05
-AvalohAlyn (pentru aceeasi intrebare pusa de cate 2-3 ori)
-Brigaela
-Ioandelasal (pe care il vad la orice intrebare care necesita raspunsuri cu legi)

Sunt mai multi, insa nu mai sunt activi in ultima vreme, deci nu mai sunt asa populari, sau nu imi mai aduc aminte de ei. Acum cateva luni, printre cei mai populari era darrio2007.

| TheGirlInBlack explică (pentru anonim_4396):

Asta este parerea ta, nu? Ca eu asta imi doream, sa aud parerile personale ale utilizatorilor. Ca asa puteam si eu sa ma duc si sa ma uit la clasamentul de acolo de pe site. Eu voiam parerile personale cu utilizatorii care credeti voi ca sunt populari. Ca sunt multi care erau populari inainte dar nu apar in clasament, pentru ca nu mai sunt prea activi. Spre exemplu chiftelitacrocanta este foarte cunoscut pe aici, dar totusi nu apare in clasamentul printre primii 100 de utilizatori de acolo. Cred ca toata lumea stie de el pentru ca pune un numar enorm de intrebari, sau punea inainte, ca mi-am dezactivat sa primesc notificari cu intrebari, pentru ca ma saturasem sa am asa de multe notificari, toate cu intrebari puse de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mulți populari, dar care sunt inactivi. Stau în umbră și mai răspund câteodată, însă sunt cunoscuți pentru ca sunt de mult aici. Cred ca cel mai popular și care e și activ, este RAYTM28 sau ceva de genul. Oricum e un țăcănit și nu cred ca mai e user care sa nu-l cunoască.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TheGirlInBlack):

Da, dar am vazut ca voiai lista de 20-30 de persoane. Or fi multe cunoscute care nu apar in top, cum ar fi chifteluta crocanta, dar nu mi mai aduc aminte. Din tot ce am scris, eu SINCER cred ca CristiDinBucuresti este cel mai popular, din cauza pantofilor, a intrebarilor diverse si a raspunsurilor ciudate, dar si darrio2007, cand posta mai des, pentru raspunsurile sale.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Yeah baby... sunt pe primul loc.

| Clorox a răspuns (pentru suntserios):

Da, pentru ca primii trei nu mai sunt activi laughing

| RAY a răspuns (pentru TheGirlInBlack):

Poti vedea clasamentul pe saptamana si luna consider ca prin asta isi poti da seama,sunt perioade cand uni useri sunt activi,sunt perioade cand nu sunt asa activi,e relativ, de asta daca spui popular ca ce ca vechime, popular pe luna asta, anul asta, in general sunt populari cei din clasamentul general

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce rautate tin eu in telefonul meu, auzi la ea țăcănit cand isi trimiteam avioane de inimoare si mesaje de iubire eram romeo, ce se schimba omul

| Yaesmin a răspuns:

Eu nu sunt populară?sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Alooo, trezirea! Ma confunzi, Romeo! Nu sunt eu Julieta.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu esti marie cea cu palarie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Om mai superficial ca tine n-am mai întâlnit...