Deaad, AnimeLover95, Justanotheruser99, iar de GoldenZenith nici nu am auzit pana acum, sau de 393Dan.
Ai inceput la fel cum incepe un user activitatea sici pe site -ca toata lumea: "Cinevacatoatalumea".
Amuzant este si ca ai terminat cu "tϑτ"; ca si cum ai spune la final: "Asta a fost tot."
Intre primul si ultimul astia suntem noi: cateodata sensuali iar cateodata mancam sapun; cateodata ne vedem tigri, iar altadata suntem doar personaje fictive; cateodata scriem in viteza (kavasaki99), iar cateodata ne aruncam sare in ochi unii altora; cateodata facem pe vracii in rubrica de sanatate, dar la randul nostru suntem sociopati; si nu de putine ori, scriem ori ca din Bucuresti, ori ca din fundul gradinii.
Si asa nu a fost tϑτ. -ci anonimg. Si n-a fost tot -mai trebuia comentat.
Sper sa nu se supere userii din pricina ca imi place sa mai glumesc.
Deaad ce-i drept n-a mai intrat, iar AnimeLover95 a luat o pauza, dar ceilalti sunt activi. Depinde si cand ai mai intrat pe site.
Daca nu astern ideile în scris, se vor pierde.
Am scris la risc pentru că mă gândeam ca se va supăra cineva. Dar mă bucur că a fost plăcut.
Îmi place când oamenii se simt bine; d-asta am si asternut ideile în scris.
Ce frumos...
Eu, si "popularitatea"...
Pe linia punctata completezi tu, potrivit este un: "baba si mitraliera", pentru ca nu am urmarit in niciun raspuns calificativul asta, sau aprecierea vreunui user/editor.
Pe tine te plac...pentru ca te plac, NU pentru a sta la schimb, intr-o lista cu chiftele, ray sau anime.
CE inseamna "popularitatea" pe TPU?
Pune unul o suta de "intrebari" pe zi, sau din zece cuvinte, foloseste sapte in engleza, si e "popular"?!
Ne arata vreuna din greseala in poza de profil, ca nu a avut suficient material pentru fusta?
Imediat urca si aia cu popularitatea pan' la cer.
Merci, dar sunt orice, numai popular, nu.
LOL Eu am spus deja ca cei mai populari pentru mine sunt cei cu care am interactionat mai mult nu neaparat cei mai apreciati de altii.
anonim_4396 întreabă: