| TheGirlInBlack a întrebat:

care sunt cei mai populari utilizatori de pe aici?
Pusese acum ceva timp o fata o intrebare in care spunea ce parere avem despre ea, sau ceva de genul, iar eu nu stiam cine este, ca nu am auzit niciodata de ea, si m-am gandit ca o fi populara pe aici si nu stiam eu asta.
Asa ca intrebarea mea este, care sunt, sau au fost cei mai populari utilizatori?

72 răspunsuri:
| TheGirlInBlack explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Deaad, AnimeLover95, Justanotheruser99, iar de GoldenZenith nici nu am auzit pana acum, sau de 393Dan.

| anonimg a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Ai inceput la fel cum incepe un user activitatea sici pe site -ca toata lumea: "Cinevacatoatalumea". happy

Amuzant este si ca ai terminat cu "tϑτ"; ca si cum ai spune la final: "Asta a fost tot." happy

Intre primul si ultimul astia suntem noi: cateodata sensuali iar cateodata mancam sapun; cateodata ne vedem tigri, iar altadata suntem doar personaje fictive; cateodata scriem in viteza (kavasaki99), iar cateodata ne aruncam sare in ochi unii altora; cateodata facem pe vracii in rubrica de sanatate, dar la randul nostru suntem sociopati; si nu de putine ori, scriem ori ca din Bucuresti, ori ca din fundul gradinii.
Si asa nu a fost tϑτ. happy -ci anonimg. Si n-a fost tot -mai trebuia comentat. oh go on
Sper sa nu se supere userii din pricina ca imi place sa mai glumesc.

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru anonimg):

LOL

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru TheGirlInBlack):

Deaad ce-i drept n-a mai intrat, iar AnimeLover95 a luat o pauza, dar ceilalti sunt activi. Depinde si cand ai mai intrat pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimg):

Mi-ai facut seara mai buna laughing)
Mulţu' :3

| anonimg a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca ti-a plăcut.winking

| anonimg a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Daca nu astern ideile în scris, se vor pierde. big grin
Am scris la risc pentru că mă gândeam ca se va supăra cineva. Dar mă bucur că a fost plăcut.
Îmi place când oamenii se simt bine; d-asta am si asternut ideile în scris. happy

| DenisaNicoletaG a răspuns (pentru anonimg):

Dacă au simţul umorului, nu se supără.

| Darkmagic a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Ce frumos...
Eu, si "popularitatea"... big grin
Pe linia punctata completezi tu, potrivit este un: "baba si mitraliera", pentru ca nu am urmarit in niciun raspuns calificativul asta, sau aprecierea vreunui user/editor.
Pe tine te plac...pentru ca te plac, NU pentru a sta la schimb, intr-o lista cu chiftele, ray sau anime. happy
CE inseamna "popularitatea" pe TPU?
Pune unul o suta de "intrebari" pe zi, sau din zece cuvinte, foloseste sapte in engleza, si e "popular"?!
Ne arata vreuna din greseala in poza de profil, ca nu a avut suficient material pentru fusta?
Imediat urca si aia cu popularitatea pan' la cer. big grin
Merci, dar sunt orice, numai popular, nu. happy

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Darkmagic):

LOL Eu am spus deja ca cei mai populari pentru mine sunt cei cu care am interactionat mai mult nu neaparat cei mai apreciati de altii.

| Bondarel99 a răspuns:

Dar nimeni nu o menționează pe Noname?

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Bondarel99):

Citeste mai bine. Eu am mentionat-o.