Citeste mai bine. Eu am mentionat-o.
Speed, evident. Adica, serios, cand ai auzit pe cineva sa nu stie ce-i aia viteza? Sunt celebru.
Ok, am inteles, tu si cu tipul care a raspuns sub tine sunteti populari, dar care ar fi si altii? As vrea un top 20 sau unul 30 daca nu te superi. Si nu vreau dupa clasamentul TPU, vreau o opinie personala.
Cei mai populari este diferit de cei mai activi, poate cineva sa fie foarte activ dar sa nu fie popular. Clasamentul nu ma ajuta, voiam o opinie personala din partea fiecarui utilizator care raspunde. Spre exemplu as fi vrut sa aud opinia ta personala despre care ar fi cei mai populari 10 sau 20, sau chiar 30 de utilizatori, dar nu mai mult de 30.
Poti vedea clasamentul pe saptamana si luna consider ca prin asta isi poti da seama,sunt perioade cand uni useri sunt activi,sunt perioade cand nu sunt asa activi,e relativ, de asta daca spui popular ca ce ca vechime, popular pe luna asta, anul asta, in general sunt populari cei din clasamentul general
Continua sa speri. Nu aveai cum sa auzi de mine asa mult, ca eu abia daca sunt activa pe aici. Cred ca nimeni nu ma cunoaste pe aici.
Ohhhhh. Mi-a răspuns...Mi-a răspuns!
Poti face un top 20 sau 30 de utilizatori pe care TU ii consideri populari pe aici, dar fara sa ii iei pe cei din clasamentul TPU. Vreau o opinie personala. Unii mi-au dat link-uri de la clasamentul de aici, dar asta nu ma ajuta, ca asa puteam sa ma duc singura sa ma uit acolo, eu vreau opinii personale.
Tu ești prima și singura...Nu pot pune pe altcineva, îmi pare rău, sper să mă ierți.
Eu sunt cel mai destept dar asta nu te intereseaza. Popular este ray27tm nu stiu daca cel mai.
Cel mai destept care da primul exemple din Biblie, iar apoi spune ca Biblia nu are dreptate.
Pai da, pasarea pe limba ei piere.
Deci sa-mi spun parerea
1. '' Cinevacatoatalumea ''
2. '' sensualus ''
3. '' Mayar ''
4. '' Mananc sapun ''
5. '' Tiger7777 ''
6. '' lowaSurfacing ''
7. '' Hitalix22 ''
8. '' PersonajFictiv ''
9. '' anamariarot ''
10. '' SONofGOD10 ''
11. '' cristi202 ''
12. '' sabin89 ''
13. '' sweetys ''
14. '' dordecalator1 ''
15. '' KarmaSutra ''
16. '' Doub ''
17. '' kavasaki99 ''
18. '' Divy ''
19. '' Drimmero ''
20. '' Regedesubmunte ''
21. '' Blytzlike ''
22. '' faramatania ''
23. '' NOname ''
24. '' caramela ''
25. '' SareInOchi ''
26. '' ABCD122 ''
27. '' Brigaela ''
28. '' justanotheruser99 ''
29. '' Vraciu2016 ''
30. '' AnimeLover95 ''
31. '' Sociopat ''
32. '' August99 ''
33. '' chiftelutacrocanta ''
34. '' CristiDinBucuresti ''
35. '' tϑτ ''
Dupa parerea mea, ei sunt populari pe aici.
Ordinea am scris-o asa cum mi-au venit numele in minte.
Ce dragut!
Unde-i syd, Klon, Cristi2017, LoveSleep?
Tststs, so fucken' underrated.
Acum, imi cer scuze daca nu v-am cuprins pe toti, doar ca nu puteam sa ii trec chiar pe toti, daca voi va simtiti e bine
Pentru mine LoveSleep nu exista
Hopa, da' ce ti-o facut LoveSleep? Adica, e imposibil sa nu-l fi vazut niciodata.
Nu exista. PUNCT
Ai inceput la fel cum incepe un user activitatea sici pe site -ca toata lumea: "Cinevacatoatalumea".
Amuzant este si ca ai terminat cu "tϑτ"; ca si cum ai spune la final: "Asta a fost tot."
Intre primul si ultimul astia suntem noi: cateodata sensuali iar cateodata mancam sapun; cateodata ne vedem tigri, iar altadata suntem doar personaje fictive; cateodata scriem in viteza (kavasaki99), iar cateodata ne aruncam sare in ochi unii altora; cateodata facem pe vracii in rubrica de sanatate, dar la randul nostru suntem sociopati; si nu de putine ori, scriem ori ca din Bucuresti, ori ca din fundul gradinii.
Si asa nu a fost tϑτ. -ci anonimg. Si n-a fost tot -mai trebuia comentat.
Sper sa nu se supere userii din pricina ca imi place sa mai glumesc.
LOL
Mi-ai facut seara mai buna )
Mulţu' :3
Ma bucur ca ti-a plăcut.
Daca nu astern ideile în scris, se vor pierde.
Am scris la risc pentru că mă gândeam ca se va supăra cineva. Dar mă bucur că a fost plăcut.
Îmi place când oamenii se simt bine; d-asta am si asternut ideile în scris.
Dacă au simţul umorului, nu se supără.
Pwp
Pupici
Nu prea multi ca esti minora
Pupici pe obraz mai
Hihiihih
E cont nou, CRED.
Nu este cont nou.Eu credeam că RAY27TM când a zis PWP se referă la ea.Si ea este importantă pe site-ul ăsta dacă nu știai.
Atunci, imi cer scuze din nou, cred ca am inteles eu gresit.
Nu, nu am auzit de ea, e prima data cand vad contul.
Ok, am inteles, tu esti unul dintre ei, dar poti face un top sau ceva? Un top 20 sau 30 daca nu e prea mult de scris pentru tine.
Uite-i https://www.tpu.ro/useri/clasament-general/. Pe primul nu prea l-am vazut pe site dar pe majoritatea mai mereu.
Voiam sa stiu care sunt cei mai populari, nu cei mai activi, dar in fine...
Pai este logic: cu cat raspund mai mult, cu atat sunt mai cunoscuti. Uite o lista cu cei mai activi, si implicit populari, la momentul actual:
-suntserios
-CristiDinBucuresti
-RAY27TM
-Salontanul
-Bula
-Jullianna
-Adry05
-AvalohAlyn (pentru aceeasi intrebare pusa de cate 2-3 ori)
-Brigaela
-Ioandelasal (pe care il vad la orice intrebare care necesita raspunsuri cu legi)
Sunt mai multi, insa nu mai sunt activi in ultima vreme, deci nu mai sunt asa populari, sau nu imi mai aduc aminte de ei. Acum cateva luni, printre cei mai populari era darrio2007.
Asta este parerea ta, nu? Ca eu asta imi doream, sa aud parerile personale ale utilizatorilor. Ca asa puteam si eu sa ma duc si sa ma uit la clasamentul de acolo de pe site. Eu voiam parerile personale cu utilizatorii care credeti voi ca sunt populari. Ca sunt multi care erau populari inainte dar nu apar in clasament, pentru ca nu mai sunt prea activi. Spre exemplu chiftelitacrocanta este foarte cunoscut pe aici, dar totusi nu apare in clasamentul printre primii 100 de utilizatori de acolo. Cred ca toata lumea stie de el pentru ca pune un numar enorm de intrebari, sau punea inainte, ca mi-am dezactivat sa primesc notificari cu intrebari, pentru ca ma saturasem sa am asa de multe notificari, toate cu intrebari puse de el.
Da, dar am vazut ca voiai lista de 20-30 de persoane. Or fi multe cunoscute care nu apar in top, cum ar fi chifteluta crocanta, dar nu mi mai aduc aminte. Din tot ce am scris, eu SINCER cred ca CristiDinBucuresti este cel mai popular, din cauza pantofilor, a intrebarilor diverse si a raspunsurilor ciudate, dar si darrio2007, cand posta mai des, pentru raspunsurile sale.
Yeah baby... sunt pe primul loc.
Da, pentru ca primii trei nu mai sunt activi
Sunt mulți populari, dar care sunt inactivi. Stau în umbră și mai răspund câteodată, însă sunt cunoscuți pentru ca sunt de mult aici. Cred ca cel mai popular și care e și activ, este RAYTM28 sau ceva de genul. Oricum e un țăcănit și nu cred ca mai e user care sa nu-l cunoască.
Ce rautate tin eu in telefonul meu, auzi la ea țăcănit cand isi trimiteam avioane de inimoare si mesaje de iubire eram romeo, ce se schimba omul
Alooo, trezirea! Ma confunzi, Romeo! Nu sunt eu Julieta.
Tu esti marie cea cu palarie
Om mai superficial ca tine n-am mai întâlnit...
Asta e de bine, sunt unicat
Cum e un om inteligent ca sunt curios?
Http://observator.ro/......27632.html
asta inseamna a fi inteligent? inteligenta este ceva relativ, un matematician e mai inteligent ca un chimist oare? steve jobs nu avea iq asa mare dar omul ala a facut ceva incredibil cu mintea lui si einstien desi nu aveau iq mare
Raspunsurile tale au dovedit fix ce am spus mai sus...
Dovedesc ca inteligenta este relativa, asta dovedesc
Nu, nu erai tu, era altcineva, care acum este suspendata.
Pe tine te stiu ca mi-ai raspuns la un comentariu in care am intrebat ce e ala un chibi cand ai pus intrebarea aia, si mi-ai mai raspuns la un alt comentariu cand am spus ca anime-urile sunt desene animate sau ceva de genul, dar pe tipa de care vorbesc, nu o cunosc deloc, nu am auzit niciodata de ea, si pusese intrebarea la categoria fashion and beauty si acum apare cu anonim.
Tot vad ca oamenii iti dau clasamenul general. Pentru mine cei mai populari sunt cei cu care a interactionat cel mai mult. Nu prea pot sa fac un top, dar ar fi AnimeLover95, SisterEunice, Drimmero, chiftelutacrocanta, GoldenZenith SareinOchi, Deead, tot, JustKillMePls, Florentina, AlexGamer2, 393Dan, NOname, denisaanicoleta, Blytzlike, justanotheruser99.
Am uitat de Ray, Korosensei, Floresdemayo, OnlyAShadow, ShaofTrated, PersonajFictiv si bineinteles Darkmagic.
Ok, mersi, dar pe multi nu i-am mai vazut pe aici de ceva vreme.
De exemplu?
Deaad, AnimeLover95, Justanotheruser99, iar de GoldenZenith nici nu am auzit pana acum, sau de 393Dan.
Deaad ce-i drept n-a mai intrat, iar AnimeLover95 a luat o pauza, dar ceilalti sunt activi. Depinde si cand ai mai intrat pe site.
Ce frumos...
Eu, si "popularitatea"...
Pe linia punctata completezi tu, potrivit este un: "baba si mitraliera", pentru ca nu am urmarit in niciun raspuns calificativul asta, sau aprecierea vreunui user/editor.
Pe tine te plac...pentru ca te plac, NU pentru a sta la schimb, intr-o lista cu chiftele, ray sau anime.
CE inseamna "popularitatea" pe TPU?
Pune unul o suta de "intrebari" pe zi, sau din zece cuvinte, foloseste sapte in engleza, si e "popular"?!
Ne arata vreuna din greseala in poza de profil, ca nu a avut suficient material pentru fusta?
Imediat urca si aia cu popularitatea pan' la cer.
Merci, dar sunt orice, numai popular, nu.
LOL Eu am spus deja ca cei mai populari pentru mine sunt cei cu care am interactionat mai mult nu neaparat cei mai apreciati de altii.
anonim_4396 întreabă: