nony
| nony a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru Admini TPU.De ce nu le faceti ¨Expert TPU¨ pe Cami si pe Mumoasa.
Amandoua au peste 1500 de raspunsuri.Au o gramada de fundulitte si multe raspunsuri considerate folositoare si inteligente.
Uni experti nu au cat ele.

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

@nony... cred ca este cel mai frumos moment pe care mi l-a oferit TPU, vreodata! Si nu, nu ma refer la titulatura de EXPERT, ci la gandul sa stii ca cineva SE GANDESTE LA MINE! nu pot sa exprim in cuvinte ce sentimente puternice mi-au incoltit inima atunci cand ti-am citit intrebarea. A fost ceva prea neasteptat.sa se vorbeasca despre mine, si nu cu ganduri nefaste, ci cu draga inima. Woow, parca-i prea mult... M-am bucurat exact cum se bucura un copil cand primeste ciocolata mult dorita love struck, mi-ai facut ziua mult mai frumoasa! Vreau sa-ti multumesc pentru asta happy. Nu-mi pasa de patratul acela portocaliu... Daca cineva ca tine ma considera deja experta... eu sunt mai mult decat implinita sufleteste [pe marginea subiectului TPU].

39 răspunsuri:
| BUBULINA a răspuns:

Woauu doar un raspuns catigator la masly si e expert?:O:O
Raluca te rog spune-mi si mie de ce?
Am mai vazut 2 ultilizatori in afara de masly care sunt experti TPU, si nu au nici macar 50 de fundite sau 500 de raspunsuri
Ce au acesti utilizatori in plus fata de noi?
hmmm nu'i corect?
Oare trebuie sa facem si pentru asta cerere?
Atunci fac eu cerere pentru toti prieteni mei de pe TPU :laughing)

| DoctorG.Medic_legist a răspuns:

Ai perfecta dreptate, sa le faca experte!
@Enigma-Nu neaparat se lauda ca au multe facultati etc...am vazut ca si un pusti de 16 ani este expert si nu mi s-a parut ca s-a laudat.Acum depinde... unii chiar se lauda... dar sunt si altii mai modesti care isi pastreaza ''titlurile'' pentru ei si ii ajuta pe ceilalti.

nony
| nony explică:

Eu credeam ca zici la misto surprise.
Poi cred ca Adminii au fost santajati.Cum cu 70 de raspunsuri si un raspuns castigator.este expert ¿!¿
Bine punctat Enigma applause

Da Enigma are dreptate in legatura cu ''cazul Masly''... dar sa nu uitam un lucru mai oameni buni-Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...rolling on the floor

| pepe a răspuns:

Are vreo importanţă dacă eşti sau nu expert TPU? Oare scopul unora este de a ajunge cu orice preţ experţi sau de a da cât mai multe răspunsuri folositoare celor care au întradevăr nevoie de un sfat?

nony
| nony explică:

@Pepe.asa este.scopul este de a da raspunsuri folositoare si inteligente.
Dar de ce nu se arata recunostiinta din partea Adminilor pentru cei care au oferit raspunsurile acelea?
Poate ca tu nu vrei sa devii expert, dar daca ai idei geniale.de ce nu iti faci un Blog si iti expui acolo tot ce ai de zis in folosul umanitati? Oare fundulitele si laudele iti ating vreo coarda sensibila thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragii mei, cand a inceput TPU sa existe, eram putini utilizatori si multe intrebari, ca sa zic asa, "grele", precum si raspunsuri pe masura. Tanarul de 16 ani are raspunsuri foarte mature si desigur foarte multe. Atunci nu pridideam sa raspundem intrebarilor si asa ne-am castigat titlul de expert.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Eu sunt pentru.
Pa, pa.

| silvio a răspuns:

Acest raspuns este editat.

mea culpa!

nu am citit bine raspunsul @prietenului.anonim, fapt care m-a facut sa dau un raspuns gresit.
celor care au citit raspunsul anterior, le cer scuze daca i-am deranjat in vreun fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nony-cand a fost ''unsa''expert, avea numai 6 raspunsuri date. mi se pare totusi lipsa de respect pentru ceilalti.eu chiar nu doresc astfel de titulaturi, insa sunt persoane care dau intotdeuna raspunsuri bune, sunt de foarte mult timp pe site, nu dau raspunsuri la misto si tot nu sunt experte, si vine una care nu stie cum sa se bage in seama singura, si gata, o fac experta.insa..., oh go on

nony
| nony explică:

@Silvio, nu cred ca ai inteles intrebarea.Eu nu acuz pe nimeni altcieva de pe site ca da raspunsuri folositoare sau aiurea.
Din contra, am studiat si inteleg foarte bine politica siteului.¨ Toti pentru unu¨ .deci ¨ele¨ au fost pentru mai ¨multi¨, daca intelegi.
Cred ca ar fi bine sa cauti, cum a zis Enigma ¨Cazul Masly¨.si apoi imi spui daca raspunsurile sunt chiar atat de inteligente.
Pe mine nu ma intereseaza pentru ce raspund alti useri, pentru puncte sau altceva, eu intrebam de ce la atatea puncte, si raspunsuri nu sunt deja ¨Expert TPU¨

@Oliana.applause. felicitarile mele.pentru ca ai ajutat la constructia siteului si la felul in care arata azi.

| pepe a răspuns:

Oricum nu se puncteaza primul, al doilea, etc. răspuns. Răsplata noastră va fi în ceruri, cum spunea bunica mea - fie iertată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@silvio-abtine-te de la orice comentariu.nu varsta conteaza aici si nici studiile, ci cat de util ai fost comunitatii.acei experti ce au 16 ani sau aproximativ, ii cunosc si stiu ca au fost foarte utili acestui site.aceasta persoana nu s-a facut utila cu absolut nimic acestui site, ba din contra, a sugerat ca ea ar fi ''dumnezeu''iar noi ceilalti am fi niste umili pacatosi, asta pentru ca ea a terminat facultatea de drept cu specializarea CEDO.incearca inainte sa te revolti, sa studiezi si numai dupa aceea sa te exprimi. tu tocmai ai vorbit in necunostinta de cauza.si multumesc pentru stupidul pe care mi l-ai dat.am sa te urmaresc sa-ti cunosc si eu ''inteligenta''.

Shin
| Shin a răspuns:

Daca ar afla OTV-ul de ''cazul Masly'', cred ca ar avea mai multe episoade decat cazul "Elodia" laughing
Shin.

nony
| nony explică:

Cu placere @Cami happy
Nu vreau sa creada nimeni ca fac asta pentru ca as avea vreo prietenie speciala cu tine, dar vreau sa fie apreciati fiecare pentru merite.
Nu te intreseaza patratul portocaliu, Ok,. dar pe mine ma intereseaza, pentru ca asa imi dau seama daca oamenii de valoare sunt apreciati pe acest site care este considerat un site de calitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@shin-ai grija ca pana sa afle OTV de cazul masly, sa nu afle @silvio de tine.vei fi cel mai votat de pe site, bineinteles cu stupid. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti grija care masly sa nu le incurcati, mai ales ca asta e si buna http://www.tpu.ro/utilizator/orwi :">

Hmm...nici nu ma intereseaza parerea lui silvio d'aia nici nu am raspuns la offtopic-ul lui pentru ca mi s-a parut total pe langa subiect...nici macar nu a citit tot cum trebuie...laughing

cami
| cami a răspuns:

@silvio, de raspunsul tau ma simt lezata si eu. Ce-a fost rau in asta ca am vrut sa dau o dedicatie muzicala? Te-a afectat in vreun fel? Si in plus era la categoria "Muzica", ma rog nu asta ar avea importanta!
Intrebara: Ce importanta are varsta mumoasei aici?
Esti cumva "masly" din umbra, si vii aici sa te dezlantui? De ce nu ti-ai postat raspunsul la intrebarea mea? http://www.TPU.ro/......uneti-tot/ serios ca te-as fi numit castigator!
Nu mi-o lua in nume de rau, nu spun ca trebuie sa fii de acord cu initiativa lui @nony, oricine are dreptul sa ne placa sau nu. Dar... sa vii aici si sa te bagi in seama de pomana... mai bine stateai pe www.joci.ro;)

nony
| nony explică:

@nebundupatine, ai dreptate.drooling

nony
| nony explică:

@Silvio..esti cea mai slaba veriga..iesi afara laughing

| silvio a răspuns:

@eu_o_mare_enigma nu trebuie sa-mi spui tu cand sa ma abtin de la comentarii, si-n plus, daca as face-o, nu ai mai avea tu cum sa-mi dai stupide.
iar eu iti voi da stupid sau folositor ori de cate ori consider ca raspunsul tau merita punctat astfel. atat tie cat si altora, nu fac discriminari.

pentru @nony si @prietenul.anonim, nu stiu daca mai pot edita raspunsul anterior. intr-adevar, nu am citit foarte bine ultima parte a afirmatiei @prietenului.anonim: "am vazut ca si un pusti de 16 ani este expert si nu mi s-a parut ca s-a laudat". mea culpa!

iar intrebarea chiar consider ca o poti adresa adminilor, sa vedem ce raspuns ofera.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cred ca multi dintre noi...si vorbesc despre cei mai..."copti"...suntem oarecum experti in ceva. Adica, avem o meserie si ne pricepem la ea. Uneori, cand cineva are nevoie de un raspuns din domeniul in care te pricepi, te oferi sa i-l dai. Asta nu inseamna ca te lauzi.
In orice caz, nu stiu cat de experti erau, sau cati ani aveau cei care mi-au raspuns la intrebari, dar stiu ca raspunsurile lor m-au ajutat.
Asa ca le multumesc tuturor, experti, sau nu.

cami
| cami a răspuns:

Inca o chestie... vreau si eu un link cu profilul lui "masly". Zau ca-s Toma necredinciosul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@silvio-eu iti spun sa te abtii de cate ori bati campii, adica mai pe intelesul tau, de cate ori scrii prostii. iar cat privesc stupidele, cu cat am mai multe, cu atat inseamna ca ''ma admiri''. este ceva ce tu nu vei intelege niciodata, si asta pentru ca ai multe lacune.
@cami:
http://www.TPU.ro/utilizator/ewgz

nony
| nony explică:

Uite aici. http://www.TPU.ro/utilizator/ewgz. minuneaza-te :)

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Scuze ca ma bag si eu in seama dar am o intrebare straight face de ce va intereseaza pe voi punctajul ala asa mult straight face pentru asta sunteti aici? oh go on ca sa faceti intrecere la punctaj si la fundulite sau sa ajutati persoanele care au nevoie de sfaturile voastre? cu ce va ajuta daca sunteti sau nu experti? straight face va face sa va simtiti mai bine? thinking
oh go on
pa!

| Flav a răspuns:

Eu nu inteleg de ce tot o bagati pe masly la mijloc. Asta nu i invidie? Si eu am vazut ca e expert TPU., nu m-a influentat in niciun fel, cum nici nu mi-a pasat. Ce daca are putine raspunsuri? Eu stiu experti care au foarte multe raspunsuri si majoritatea sunt comerciale, nefolositoare si numai pentru punctaj. Ce tot atatea discutii despre experti, puncte si etc?
Si ha! Are dreptate silvio! Ce tot faceti toti gluma pe seama userului masly? Ea a vrut sa se retraga, daca nu cumva s-a retras, tocmai din cauza asta. Ca unii sunt rautaciosi, invidiosi. Mie unul mi-ar fi folositoare pe cunostintele ei de drept daca in viitor o sa am nevoie de ceva. Ma enervez acum, si chiar nu vreau sa dau vreo 2 exemple de experti care nu le vad rostul.
In acelasi timp, nu am nimic daca altii ar fi facuti experti. Camy daca nu ma insel are 16 ani iar mumoasa 15. Soooo what? Din cate am observat, camy imbina utilul cu placutul pe site iar la varsta ei ofera raspunsuri inteligente. E adevarat ca uneori a mai adresat intrebari comerciale, zilele trecute parca cand a intrebat cui este antipatic. N-am nimic impotriva sa fie expert. In privinta mumoasei ma abtin. O tot vad mereu dand raspunsuri dar nu mi amintesc sa ma fi impresionat cu ceva vreodata, cum nici invers, nu-mi amintesc sa fi avut comentarii ostile sau stupide.
Daca va uitati in top 100, sunt multi useri la punctaj care sunt peste expertii TPU. Dar despre ei de ce nu vorbiti? Ei nu ar merita?
Nu vad rostul asta. Fa-l expert pe ala, ala de ce nu e, dar masly e abia venita, dar nu stiu cum. Alooo piata, se aude?
Se vede ca s-a uitat de tot de mesajul site-ului asta. Goana dupa puncte si nevoia de a iesi in evidenta a dus site-ul la alte atitudini.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Intr-adevar cred ca ar trebui sa devina experte TPU. Merita!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună din nou.
Nu vreau să atac absolut pe nimeni dar Facultatea de Drept nu scoate specialiști C. E. D. O. ci pe diploma de absolvire scrie: licențiat în științe juridice sau licențiat în drept. Specializarea o faci urmând un master, postuniversitară având la bază tot ce înseamnă C. E. D. O. Dacă un absolvent de drept cunoaște mult mai mult dreptul internațional (public, privat) decât celelalte ramuri de drept comun este prin prisma că a studiat personal mai mult decât se predă la facultate și poate aspiră să meargă ca avocat / magistrat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.
Pa, pa.