@nony... cred ca este cel mai frumos moment pe care mi l-a oferit TPU, vreodata! Si nu, nu ma refer la titulatura de EXPERT, ci la gandul sa stii ca cineva SE GANDESTE LA MINE! nu pot sa exprim in cuvinte ce sentimente puternice mi-au incoltit inima atunci cand ti-am citit intrebarea. A fost ceva prea neasteptat.sa se vorbeasca despre mine, si nu cu ganduri nefaste, ci cu draga inima. Woow, parca-i prea mult... M-am bucurat exact cum se bucura un copil cand primeste ciocolata mult dorita , mi-ai facut ziua mult mai frumoasa! Vreau sa-ti multumesc pentru asta . Nu-mi pasa de patratul acela portocaliu... Daca cineva ca tine ma considera deja experta... eu sunt mai mult decat implinita sufleteste [pe marginea subiectului TPU].
Dar mai era un lucru... Pe blogul site-ului, se spune ca "impreuna cu alti ulilizatori se stabileste cine primeste titlul de expert". In cazul masly, cu cine s-au sfatuit?
Am o sugestie si mai buna, si care ne-ar scapa de discutii. Am sugerat asta si mai demult. Dragii mei, fara experti e cel mai bine! TPU ar deveni astfel aproape echitabil.
@flav-de data aceasta chiar nu sunt de acord cu tine.insa o iau ca pe ''ale tineretii valuri''. nu intotdeuna rolul de justitiar pe care l-ai adoptat iti este binevenit.inainte sa faci pe justitiarul, documenteaza-te.parerea mea, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, insa de multe ori ai gresit, dar nu am dorit sa ti-o spun, tocmai pentru ca te apreciez.
Flav, nu inteleg de ce te agiti atat.Si in legatura cu Masly. dar si in legatura cu opinia ficaruia despre cine sa fie expert sau nu.
Tu poate consideri pe altcineva expert din punnctul tau de vedere, eu vreau ca cele doua sa fie recunoscute.macar pentru timpul petrecut pe site. daca nu pentru respunsuri.
Vezi. exista foarte multe certuri pe tema cu Experti.Si acum o sa fac o alta intrebare, ca vad ca la asta nu se raspunde de nici un Admin.
De ce de fiecare data cand apare cuvantul "Expert TPU" in dezbatere trebuie sa ne certam la ca usa cortului? Regulile pe care baza caruia sunt alesi Expertii TPU nu sunt scrise clar, deci sunt la atitudinea administratorilor acestui sait. Desi ne place sa credeam ca acest sait este al tuturor pentru ca fiecare punem cate o caramida in fiecare zi, el este de fapt al celor care-l adiministreaza si care l-au facut. Haideti sa incetam cu discutiile de ce ala e si ala nu e, cine merita si cine nu. Concluzia a fost si este, ca devine Expert TPU cine vrea adminul. Faptul ca noi ne certam babeste aici nu va schimba nimic. Haideti sa o rugam pe Contesa sa ne mai bage niste bancuri si sa ne mutam cu totii pe alt thread
Numai bine, Shin
Sunt de acord cu HepHap. Titulatura de "expert" si topul ar trebui scoase de tot. Avand in vedere ca ierarhizarea asta nu contribuie la nimic concret, nu ii vad sensul. Doar ca mizeaza (adminii sau cine a conceput siteul) fix pe nevoia asta a oamenilor de valorizare, de concurenta etc. Si ei stiu (si nu numai ei, ci oricine sustine un curs, un training etc) ca daca ii dai omului o dovada a "valorii" lui, acesta va fi mai motivat sa participe. Chiar daca dovada (in cazul asta funditele, titulatura de "expert", locul in top) nu folosesc la nimic concret si nici nu cultiva un sentiment sanatos al valorii personale. Asa ajung unii oameni care dau raspunsuri inteligente in general sa se arunce cu raspunsuri la tot felul de intrebari, pentru 5 puncte in plus. Fix pe nevoia asta (subconstienta) de apreciere, valorizare.
ATENTIE!
Pentru lamurirea tuturor in ce priveste notiunea de Expert TPU:
http://gabriella9.home.ro/
Nu am reusit sa postez aici probabil din cauza lungimii textului.
mODIN întreabă: