nony
| nony a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru Admini TPU.De ce nu le faceti ¨Expert TPU¨ pe Cami si pe Mumoasa.
Amandoua au peste 1500 de raspunsuri.Au o gramada de fundulitte si multe raspunsuri considerate folositoare si inteligente.
Uni experti nu au cat ele.

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

@nony... cred ca este cel mai frumos moment pe care mi l-a oferit TPU, vreodata! Si nu, nu ma refer la titulatura de EXPERT, ci la gandul sa stii ca cineva SE GANDESTE LA MINE! nu pot sa exprim in cuvinte ce sentimente puternice mi-au incoltit inima atunci cand ti-am citit intrebarea. A fost ceva prea neasteptat.sa se vorbeasca despre mine, si nu cu ganduri nefaste, ci cu draga inima. Woow, parca-i prea mult... M-am bucurat exact cum se bucura un copil cand primeste ciocolata mult dorita love struck, mi-ai facut ziua mult mai frumoasa! Vreau sa-ti multumesc pentru asta happy. Nu-mi pasa de patratul acela portocaliu... Daca cineva ca tine ma considera deja experta... eu sunt mai mult decat implinita sufleteste [pe marginea subiectului TPU].

39 răspunsuri:
| tina28 a răspuns:

Poate ca nu s-au luat in considerare ink...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragii mei, cand a inceput TPU sa existe, eram putini utilizatori si multe intrebari, ca sa zic asa, "grele", precum si raspunsuri pe masura. Tanarul de 16 ani are raspunsuri foarte mature si desigur foarte multe. Atunci nu pridideam sa raspundem intrebarilor si asa ne-am castigat titlul de expert.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Eu sunt pentru.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nony-cand a fost ''unsa''expert, avea numai 6 raspunsuri date. mi se pare totusi lipsa de respect pentru ceilalti.eu chiar nu doresc astfel de titulaturi, insa sunt persoane care dau intotdeuna raspunsuri bune, sunt de foarte mult timp pe site, nu dau raspunsuri la misto si tot nu sunt experte, si vine una care nu stie cum sa se bage in seama singura, si gata, o fac experta.insa..., oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@silvio-abtine-te de la orice comentariu.nu varsta conteaza aici si nici studiile, ci cat de util ai fost comunitatii.acei experti ce au 16 ani sau aproximativ, ii cunosc si stiu ca au fost foarte utili acestui site.aceasta persoana nu s-a facut utila cu absolut nimic acestui site, ba din contra, a sugerat ca ea ar fi ''dumnezeu''iar noi ceilalti am fi niste umili pacatosi, asta pentru ca ea a terminat facultatea de drept cu specializarea CEDO.incearca inainte sa te revolti, sa studiezi si numai dupa aceea sa te exprimi. tu tocmai ai vorbit in necunostinta de cauza.si multumesc pentru stupidul pe care mi l-ai dat.am sa te urmaresc sa-ti cunosc si eu ''inteligenta''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@shin-ai grija ca pana sa afle OTV de cazul masly, sa nu afle @silvio de tine.vei fi cel mai votat de pe site, bineinteles cu stupid. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti grija care masly sa nu le incurcati, mai ales ca asta e si buna http://www.tpu.ro/utilizator/orwi :">

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@silvio-eu iti spun sa te abtii de cate ori bati campii, adica mai pe intelesul tau, de cate ori scrii prostii. iar cat privesc stupidele, cu cat am mai multe, cu atat inseamna ca ''ma admiri''. este ceva ce tu nu vei intelege niciodata, si asta pentru ca ai multe lacune.
@cami:
http://www.TPU.ro/utilizator/ewgz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună din nou.
Nu vreau să atac absolut pe nimeni dar Facultatea de Drept nu scoate specialiști C. E. D. O. ci pe diploma de absolvire scrie: licențiat în științe juridice sau licențiat în drept. Specializarea o faci urmând un master, postuniversitară având la bază tot ce înseamnă C. E. D. O. Dacă un absolvent de drept cunoaște mult mai mult dreptul internațional (public, privat) decât celelalte ramuri de drept comun este prin prisma că a studiat personal mai mult decât se predă la facultate și poate aspiră să meargă ca avocat / magistrat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@flav-de data aceasta chiar nu sunt de acord cu tine.insa o iau ca pe ''ale tineretii valuri''. nu intotdeuna rolul de justitiar pe care l-ai adoptat iti este binevenit.inainte sa faci pe justitiarul, documenteaza-te.parerea mea, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, insa de multe ori ai gresit, dar nu am dorit sa ti-o spun, tocmai pentru ca te apreciez.