| JoMo a întrebat:

Am si eu o problema! Vreau si eu sa imi cumpar de Craciun un XBOX 360 KINECT sau un Caine Huscky sau sa-mi remobilez camera sau sa-mi cumpar un sac de box.

Dar pot sa-mi redecorez alta camera mai mare la primavara sau la vara nu stiu sigur.

Răspuns Câştigător
| Urzi23 a răspuns:

Bleu pal, asa as face si tavanul alb.bleu este o culoare odihnitoare.verede deschis nu am fost incintat de el.Este bine sa folosesti materiale traditionale nu otrava pe pereti super/lav. Daca ai camera goala eu as fi dat cu var ca la tara sau huma cu clei de oase.Eu am renovat casa acum 2 ani si am dat cu lavabil, casa dupa 2 ani daca lipsesc 3 zile are inca miros a vopsea lavabila.Se vede lipsa neetansitatilor la geamuri fata de cele de lemn deoarece nu ai aport de aer proaspat prin termopane datorita garniturilor. Lavabilul nu lasa sa circule vaporii de apa prin pereti si casa este ca in borcan nu respira.Sal.

5 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Eu as redecora camera dar la primavara, As alege niste culori odihnitoare nu turbate ca rosu si alte minuni.O camera placuta te face sa te simti mai bine. Pentru antrenament poti sa o tai la o sala dar sa te tii de sport nu sa te inpiedici de sac prin casa.

| JoMo explică (pentru Urzi23):

Mda... ai dreptate!
Dar cam la ce culori te referi? Alb, galben, albastru deschis?

| Urzi23 a răspuns (pentru JoMo):

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Una este camera de dormit si alta este bucataria. Cauta teoria culorilor,albastru pal, verde pal indeamna la odihna, rosu si derivatele indeamna la cearta si scandal.In bucatarie culoarea mustarului face pofta de mincare

| JoMo explică (pentru Urzi23):

Vorbeam de dormitor...deci...alb albastru deschis verde pal din astea?

| MihaiBotea1819 a răspuns:

Redecorezi camera!