Nu este mai respectabil. Cel mai probabil persoana care a afirmat acest lucru a vrut sa puna in evidenta ca cele si cei ce practica aceasta meserie au, in meseria asta, parte de conditii mult mai comode, altele chiar luxoase. Salariile nu le cunosc, asa ca ma rezum doar la atat: conditii de lucru (spatiul amenajat pentru videochat).
Care te-a suparat mai aragaz cu 4 ochi? Zi ca ma iau eu de el. PE cuvant de mincinos!
Cat despre intrebarea ta, oricum o dai bine nu e. Asta e clar. Sa cari gunoiul altuia nu e "wow". Sa ti-o freci in fata web-ului, nu e "wow". Nici una din cele 2 mai sus, nu cred ca e cineva cu care se poate da mare cu asa ceva.
Munca cinstita si legala, este respectabila.
O videochatista poate fi mai presus de o prost.ituata, dar egala cu un gunoier. Asta daca are si ea angajare.
Gunoierul are dezavantajul igienei periculos de slabe, dar totusi nu apar filmari cu orificiile lui largite, pe nicaieri.
Nu o sa-mi dau eu cu parerea la aceasta afirmatie, eu iti recomand doar un singur lucru, evita cat poti de mult o persoana cu o gandire de genul, e mai bine pentru tine.
E mai respectabil sa fii gunoier pentru ca oferi ceva mai important decat o videochatista.
Gunoierii fac strazile curate, parcurile curate, scarile de bloc curate, etc si videochatistele ofera probabil un org@sm din la.ba frecandu-si *** si altele.
Daca consider unii de aici ca e mai important sa fie mizerie pe strazi dar macar sa aiba unii la ce isi freca *** si e mai important asta, ce sa zic, hai sa facem asa, sa vedem cum o sa fie.
Si eu as face videochat, dar mna, greu daca esti barbat...
Mori de foame...
Asa, daca esti gunoier, mai gasesti un colt de paine...
Doar zic
Gunoier lower than videochatista? Silviu Prigoana disapproves while scratching his moustache. Plus ca videochatul e mai mult pentru femei decat pentru barbati. Nu prea vezi femei platind pentru videochat. Gunoieri pot fi toti, mai ales Endoryus care strangea mesele cand era ajutor de ospatar. Dar stiti cum e, "nu uita de unde ai plecat".
Si cum zicea si taica Bill Gates: "bunicii tai aveau alt termen pentru astfel de job-uri: oportunitate", nicidecum ceva injositor.